Mi a véleményetek arról hogy a páromnak van egy háza és az anyukájának és ő azt akarja hogy én fizessem ki a két tesóját a házból (beszélgetés)
azért félelmetes, hogy mennyire az uszítás mellett van mindenki :)
hajrá magyarok!
Ők négyen vannak, te meg egyedül!
A jog úgy szól, hogy viseli terhét, húzza hasznát. semmi közösködés. Mindenki a saját ....-val verje a csalánt!
Helló!
Én azt mondom fizesd ki,DE!!!!!!!!!!!!Az ő részük a te nevedre ha már egyszer te fizetted ki,ha így nem kell akkor vond fel a vállad és mond meg akkor nincs,mint ahogy a többiek mondják.De arra kérlek innentől fogva figyelj,mert kijátszanak téged mikor nem számítasz rá.
huuuu de felidegesítettem magam most.... mért kell egyeseknek ennyire hülyének nézni a másikat?
komolyan mondom zsuzsi ne csinálj hülyeséget ne lépj bele ilyen szarságba ez csak kihasználásról szól semmi másról... bár ezek után azt is kinézem a párodból hogy csak a lóvéd miat van veled ..... volt már erre példa a történelemben te kifizeted kb 3hónap múlva meg elhajtanak eladni nem lehet mert anyuka nem fogja és ebben az ő döntése is kell és volt lóvéd nincs lóvéd
Téged teljesen palira akarnak venni!
Ugye nem tollas a hátad???
:(((
a férjed egyáltalán?
mert olyan fiatal vagy.
Szerintem ez akkor lehetne jó ötlet, ha már kb. 10 éves házasok vagytok, van 1-2-3 gyereketek, és Te tudatosan úgy döntesz, hogy haláláig együtt élsz az anyósoddal, és a férjeddel pedig stabilan jó a kapcsolatod.
19 évesen azonban én azt mondanám neki, hogy lehet, hogy így lesz majd, de csak évek múlva.
Semmit. De azt sokat..
Az ő örökségéhez neked semmi közöd jogi értelemben. Gondolom ez az apai rész.
Szia!
Esélytelen.. Gondolom akkor a párod nevén lesz a ház, anyja a haszonélvező..
Neked meg csak a pénzed lesz benne, de közöd nincs a házhoz..
További ajánlott fórumok:
- Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!
- Utálok az SNI-s rossz gyerek anyukájának lenni. :(
- Mit kezdjek a 10 éves kislányom szívszorító levelével, amiben arról ír, hogy miért nem szeret az anyukájánál élni?
- Dajkamese, avagy becsületérdemrend a világ összes anyukájának
- Egy mamának és a gyerek anyukájának testvére milyen láthatási joggal bír?
- Felnőttek anyukájának lenni