Mi a véleményetek arról, hogy 9-10-11 éves kislányoknak van facebook oldaluk? Ti megengednétek ilyen kicsi lánynak? (beszélgetés)
Lányom 14 lesz,fél éve regisztrált,de az én email címemmel engedtem csak neki,így minden üzenet értesítés hozzám fut be.SZERENCSÉRE,mert a minap érdekes üzeneteket kapott egy 30 éves férfitól,akit futólag ismer.Megbízom a gyerekben,de nem tudom,ha nem lépek időbe közbe meddig fajult volna,ez a beszélgetés??!
Szóval nagyon résen kell lennünk nekünk szülőknek.
youtube-ot csak NÉZNI lehet
mert azon videók vannak
angry birds-szel lehet játszani ipaden meg iphone-on, valamint pc-re direkt a pc-s verziót lehet telepíteni, és azzal játszani (de semmi köze a youtube-hoz)
iPad volt, az biztos :)) lehet, hogy az apja letöltötte?
Hehe, most megnéztem, tudod mit találtam? Vine notes-t.
húgom 16 lesz nyáron, nincs facebookozás
(informatikus család vagyunk!)
Nem kell a jelszava, csak vegyen fel téged is ismerősnek, látni fogod, hogy randalírozik :))
A barátnőm 15 éves lánya így bukott le egyébként. A kis hülye felrakott egy fotót, amelyiken nagyon komolyan partiznak hárman az egyikük lakásán és mit ad isten a pipikém kezében ott égett egy cigi. Ugye nem kell részleteznem, mit kapott az anyjától?
:))
Én azt tapasztalom, hogy a fészen vagy bármelyik másik közösségi oldalon lógó tinik lassan képtelenek lesznek a normális szemtől szembeni emberi kommunikációra ! Gond van ? Beszólt az egyik osztálytárs ? Ránézett a pasimra ? ..rendezzük a facebook-on ! Mocskolódó , sértegető szövegek ..mert szemtől szembe nem meri , de a book-on nagy a szája ! Elkorcsosulnak a gyerekek ..
Jó a net és nincs baj a közösségi oldalakkal sem, mind addig míg azt ésszerűen használják ..de sajnos a 70 % nem így teszi ! 3 gyermekem van ..a lányom 14 éves és utálom, hogy a facebook-on lóg , de nem igazán tudok vele mit kezdeni, mert ha nem engedem itthon , hát felmegy telefonról vagy a suliban ! Hozzáteszem a történethez , hogy nem véletlen, hogy nem olyan régen még 16 éves kor alatt regizni sem lehetett oda ..!
nagyon nehéz kérdés.
talán megengedném neki,ha meg tudnánk beszélni(és nem megparancsolnom kéne) hogy mondja meg a jelszavát..
és megmondanám neki,hogy időnként rá fogok nézni,mert kíváncsi vagyok,hogy él,és kik a barátai
és persze előtte elmondanám neki,hogy vegye számításba azt,hogy ott nagyon sokan csak parasztvakítanak,meg hőzöngenek,nem kell mindent elginni,sőt minden irányban legyenek kétségei.
:DDD
Ez így már nevetséges és hiteltelen.
12 éves lányom sokat lóg a facebookon.
Tudom a jelszavát, sőt, ő mondta, hogyha akarom, megnézhetem, hogy mit írogat. De nem akarom.
Rossz duma.
Régen a patakparton mostak az asszonyok, most meg behajítod a ruhát a gépbe, gondolom.
Változik, fejlődik a világ, ezt el kell fogadni. Mondjuk az a te döntésed, hogy mit engedsz...egy ideig.
További ajánlott fórumok:
- Ti megengednétek a lányotoknak?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Agresszív fiú kisiskolások - verik a kislányokat
- Szép nőnek többet megengednek?
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...