Szép nőnek többet megengednek? (beszélgetés)
Viszont a férfiak ezt nem hiszik. :)
Nem hiszem, h a szépség önmagában érték, hiszen múlandó. Azt hiszem, hogy egy jó alappillérű szerethető személyuség a tartós párkapcsolat, család titka, és ettől megszépül. A szépség relatív, ritka volt, h egy ffi azt mondta volna nekem:legyél 40 kg, 90cmelles.mondjuk, az nem is érdekelt, mert nem tudtam vele egy értelmes zenére, meg pláne táncolni...
Úhhh... most tűnt csak föl. Bármit megtehetnek? :-O Lehet, hogy nekem is lett volna ilyen lehetőségem, de már a gondolattól is futásnak eredtem az ellenkező irányba... És nem érzem magamat hülyének emiatt utólag sem.
Azért remélem, hogy az egyre későbbi nemzedékek szépei már lerázzák magukról ezt az egészet, mint kutya a vizet... szerintem ez a legjobb út. Nem azonosulni azzal, ahogyan mások látnak téged, hanem saját énképet kialakítani. Nem?
De eredetileg ők sem kérik. Itt van a nagy baj. Ha kérik, ha nem, kapják. Aztán meg másoktól az ívet, amiért van képük elfogadni...
Szia Jane! Én meg tapasztaltam szépkoromban. És az új szépek is bármit megtehetnek. De.. Ez így van.....
Szerintem itt igen, ez egy ilyen társadalom. Annak ellenére, hogy én is a kedvezményezettek közé tartozom / tartoztam, több okból sem tartom egyáltalán ezt pozitív jelenségnek, és mivel személy szerint soha életemben vártam el / kértem ilyesmit, ezért mindig elég kínosan érintett. Most már jobban tudom kezelni a helyzetet szerencsére (vagy nem veszem magamra, vagy elhessegetem, vagy ami a legjobb: visszaudvariaskodom).
nem max ha szèttàrjàk a làbukat
Hát igen, a hangsúly a normálison van..
Nekem is ezt mondták.
Mindegy, hogy megérdemli vagy sem, "sajnos" megkap végül egy szép nőt, és a boldogság nála fog landolni.
tiszta jó. nem fogsz eltunyulni. mindig kéznél (vagy lábnál) lesz a sport eszköz :DDD
A 15-ik házassági évfordulónkra gondolom már amúgy is annyira elrondulok, hogy dekázni lehet majd vele.
:)
hát ez van csak vigyázz ha biciklizel nehogy becsípje a küllő.. :DDDDDD
Levontam a következtetést a hsz.-edből.
ja mióta az esküvőre készülök megereszkedett a mellem is.
most ezt miért nekem írtad?
nem rólam van szó,hiszen nem én indítottam a fórumot
Akkor miről beszélünk?:D A férjeddel pedálozol, hogy alátámaszd magad, azt hittem azért mert ő tapasztalta :) Így akkor mondjuk nem sok értelme volt vele érvelni, de jó :)
Meggyőznöd azért nem sikerült :)
Igen. A szépnek tartott emberek könnyebben érvényesülnek, akár nők, akár férfiak. A "csúnyáknak" be kell bizonyítaniuk, hogy érnek valamit...
naná! nm tudtad? én már csak reménykedhetek mert nem jön fel tőlem a bányából a szén XD
Önmagában a szépség kevés. Ha egy férfi szeret, tisztel egy nőt, akkor tud több mindent "elviselni".
Sziasztok!
Szerintem ez nem külső függő. Volt egy másik fórum ahol a férfiak voltak többségben és kitalálták (gondolom nem voltak nők körében sikeresek) hogy a jó pasiknak a nők mindent elhisznek..mondtam ez baromság.
Mihelyt az ember (nemtől független)kinyitja a száját minden változhat...
Szerintem aki normális férfi és nő az kompletten nézi a másikat, és úgy tetszik meg neki.
A külső és belső egymás nélkül szerintem semmit sem ér.
akkor csak a bányarémek élnek megbecsült, tiszteletteljes házasságban, világos.
A szépség viszonylagos és változó, önmagában nem érték. És mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó legyen az Sissy vagy Gregory P., Nofretete avagy Virágh András. A csomagolás elmúlik.
naná. megnézi az árut az ember mielőtt megveszi. :))
és szerintem olvasd el, hogy annak a hsz-nek milyen előzményei voltak, és akkor nem okoskodsz ilyeneket :)
Ott arról volt szó, hogy mennyire szomorú ha valaki saját magát nem látja szépnek (és zárójelben jegyezm meg, hogy nem is értem miért nem tesz érte)
nem azt mondtam, hogy mindenki foglalkozzon veled, de szerintem te is szeretnéd ha a párod/gyermeked szépnek látna téged, nem?
Én nem várom el ,hogy mindenki velem foglalkozzon ,gondolj bele ennek vannak hátrányai is:D
További ajánlott fórumok: