Mi a véleményetek a reinkarnációról? Szerintetek létezik? (beszélgetés)
[link] Reinkarnációs szerződés – te is kitöltötted
azt mondjak letezik.nem tudom.
Pontosan, ebbe emberek őrülktek bele, ha emlékeztek, nem véletlenül nem, emlékszünk dolgokra sokaknak épp elég a jelenbeli életük gonfjai.
Karma, tanulás! Sajnos az is ha valaki háborús zónába vagy szegény embernek születik, de az is ha gazdag olajmilliárdosnak, akinek az égatta világon semmi gondja nincs. (ez sokszor a léleknek jutalom)
NEM biztos, hogy leszületik a lélek, és egyáltalán a földre...
Van aki emlékszik előző életeire én biztosan nem szeretnék. Van aki pl csak arra, hogy halt meg.
néha bele szoktam nézni a tévé jósnős műsorába.honét a bánatból kapnék én pénzt.nem lottózom,gazdag rokonom sincs.
Vagy elviszik az ufók közben.
Tele van a világ sarlatánnal, kuruzslóval és varázslóval, jó pénzért.
Tény, hogy az orvostudomány is használja a hipnózist, de nem azért, hogy előző életeket kutasson.
még leszelik a fejét,mint a filmben.vagy elégetik,mint boszorkát.
Szerintem az ember elméjét megboríthatja. Vagy negatív dolgot is hozhat a jelenbe ha igaz. Ha igaz. És ha igaz, nem véletlen hogy nem emlékezünk. Ezzel a kutakodással fel is boríthatunk valamit.
Mondom ezt úgy, hogy kicsit elhiszem, kicsit nem :)
Jólvan :D
Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy :D
Nézz utána ez a tudósok szerint 1 marha nagy baromság és csak 1 városi legenda
Most ez hülyeség, de és aki egy vágóhídi malacként születik? Vagy egy kínzott kutyaként? Miért? Miért pont úgy? Állítólag a tanulás, tapasztalás, fejlődés miatt születünk ilyen-olyan helyre, helyzetbe. De...
Én sem.
Ha ott ragad az ember, akkor nézhet csak igazán.
Az emberi agynak a kutatások szerint mintegy 10%-a van használva.
Én félelem miatt nem merném. Több fenntartásom is van ezzel kapcsolatban. Habár a kíváncsiság is bennem van.
Van egy műsor: Utazás a lelkünk körül, Peller Mariann vezeti. Ott van ilyenekről szó.
hát persze,azért nem hiszek az ilyesmiben.mondtam,akkor hülye voltál,hogy ide akartál születni.nem jobb lenne valami hercegnőnek?
Nekem pont pár hete mondta valaki, hogy már olyan régen meghalt az egyik rokonom, engedjem el, dolgozzam fel, ne bánkódjak. Azóta már ki tudja kinek a testében él, miként született újra. Hát nem tudom... talán szeretnék is benne hinni, meg nem is.
a lányom megpróbálta.megrázó volt,azt mondta.mondjuk engem hipnotizálni sem lehetne,mert én nem hiszek a hókuszpókuszábam.
Hogyne. Természetesen mindenki egy híres ember volt előző életében.
Ha hiszed, ha nem, nekem van egy közeli ismerősöm, állítólag tud kézből olvasni, meg tudja mondani mindenki jövőjét, de nemcsak a jövőjét, állítása szerint a kezéből kiolvas mindent.
Ő azt állítja magáról, hogy konkrétan emlékszik, hogy ő már élt korábban egy másik nő testében. Fiatalon halt meg, és hosszú, szőke haja volt. Azt is mondta, hogy hol élt, és biztos benne, hogy így van.
Nem tudom, nekem ez olyan szinten furcsa, kicsit hátborzongató.
Meditációval állítólag vissza lehet menni előző életekbe.. Én mondjuk nem merném még csak próbaként sem.
én vagyok Napóleon,vagy a Mária Lujza.
Elég nagy baj lenne, ha emlékeznél az előző életedre, az emberi agy is véges.... nagy lenne a zűrzavar a fejben :)
mindenki abban hisz,amiben akar.
Valóban . Az emberi agy csodákra képes.De üres lenne az életünk ,ha néha nem aktivizálná magát .A képzelet játszik velünk . De ez nem zárja ki a reinkarnációt :-) .
Rengeteg beszámoló született már halálközeli élményről, testen kívüli létről.
Arról viszont még soha nem számolt be senki, hogy újjá született egy másik testben.
Így az egyik egyáltalán nem bizonyítja a másik meglétét szerintem.
További ajánlott fórumok: