Mi a véleményetek a rapper srácokról? (beszélgetés)
Ezt biztos ide akartad írni?
Mondjuk szinte minden hsz-ed után fel lehetne tenni ezt a kérdést...
Én szeretem a rapzenét.
Nagyon is.
Van egy haverom is, aki rapper. Őt is szeretem, nagyon értelmes, és nagyon okos.
100 % ig igazad van , hogy sok a divatmajom és általában nem az sikeres aki tényleg tud pl.rappelni,táncolni hanem akiket az utcáról összeszednek mert jól néz ki stb.....de ez nem csak a rapre igaz.....lásd no thanx, afc, josh feat jutta és még sorolhatnám
nekem tulajdonképpen a megcsinált "sztárokkal " van bajom
westsidegirl: Igen, hasonlót szerettem volna én is kifejezni! :)))
Akikért "kötelező rajongani" általában azok nézik le a leginkább a többi embert, és közük sincs magához a stílushoz, csak azért vannak benne, mert trendy, vagy mert épp ezt találta ki nekik a stylist! :DDD
szanád: Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív véleménnyel vagy róluk, de persze ízlések és pofonok... Azért remélhetőleg vannak közöttük rendesek, aranyosak is!
A mutogatós majmokról: Tudod mostanság azok a manők, akiket egyszerűen összeszednek az utcáról a nagy tömegből és felkarolják, mert jókor volt jó helyen. "Sztárokat" csinálni nem nehéz, csak egy kevéske idő és sok sok pénz kell hozzá!
Bár szerintem akik igazi tehetségek, azok a maguk talpraesett módján próbálják ezt hasznukra fordítani és talán soha, egy címlapra se kerülnek fel, mert nekik nem a hírnév és a pénz, siker ad örömöt, hanem az, ha rappelhetnek és/vagy táncolhatnak!
Hidd el az aki lenézöen viselkedik az nem igazi rapper, az csak "divatmajom"
Amugy meg az amit a kezükkel hadonásznak az része a hip-hop-nak., egyszoval, jelképezi valamilyen szinten :D
Annak idején amikor még anno én is fiatal voltam )))..akkor a következő kérdés hangzott el sokszor : duranos vagy vagy depeses ? ))).....azaz az emberek sokszor a ruhából itélnek, bár nem kéne, mert biztos hogy rendes srácok ,
Engem egyébként nem igazán izgatnak én csak mutogatós barmoknak nevezem őket ,ahogy a kezükkel hadonásznak össze-vissza olyanok mintha legalábbis elmebetegek lennének ,vagy a máv-nál dolgoznak mint forgalomirányító ))))
Arról meg nem is beszélve hogy a gatyájukat már lassan letűrik a térdükig....mikor a metrón utazom sokszor látok ilyen srácokat......
egyébként a környezetemben is vannak ilyen srácok és a többségük nagyon öntelt ,beképzelt lenézi azokat akik " normálisan " öltöznek...
Szerinted egy rapperen mindenkép kel látszodjon, hogy milyen stilust képvisel? rajtam se látszik, pedig nem vagyok 40 éves...18 vagyok, de ennek ellenére kevesen tudják rolam. Talán mert nem azért szeretem a rappet mert most ez a divat :D :)
Na béke veled !
ladybird girl: Az jóóóó!
Én épp összejövő félben vagyok egy rapper, táncos sráccal... Csak nagyon félek több dolog miatt is!
Mióta vagytok együtt?
Hány éves a párod?
Elfogadják a szüleid?
...
Esetleg van kedved msn-ezni?
;)
láttál már idehaza negyvenes csőrappert?
no ugye.
:)
:DD
ez jó volt. :)
majd kinövi.
A gospel sokkal, de sokkal előbb létezett, mint a rap. A rapper pedig nem egyenlő azzal, hogy fekete bőrű.
Másrészt én sem írtam, hogy ők nem emberek, vagy hogy utálom őket, csak annyit, hogy nem tetszenek. A zenéjét egy-kettőnek kedvelem, de az öltözködésüket meg azt a fene nagy lazaságot egyáltalán nem.
hermina.t: Legyen igazad :)
Mondjuk Ők szerintem életművészek, akik imádják a zenét, az életet és a szép nőket...
CSak remélni tudom, hogy szeretni is tudnak és hűségesek is tudnak lenni!
Van esetleg közöttetek olyan, akinek a párja, vagy volt párja rapper?
katácskák: Jajj de örülök, hogy itt vagy(tok)!
Nagyon kedves tőletek, hogy benéztetek! Váltottunk levelet, még nyár közepén, természetesen a mosolygós kép fönt van az adatlapomon!
Hogy vagytok ebben a szomorú időben?
Sok sok sok szépet és minden jót kívánok nektek!
Puszillak titeket!
persze hogy tudnak hüségessek lenni.......
az embereket belsö értékeit, érzéseit nem az öltözködése illetve a zenei érdekeltsége határozza meg.