Mi a véleményed Dora Gyula (Titkos tanácsok egy férfitól) csoportról facebookon? És Gyuláról? (beszélgetés)
Jah, nekem nincs gondom a férfiak megértésével - azt hiszem.:)
Kezdő munkavállaló korom óta férfiakkal dolgozom.
Volt egy rövid időszak, mikor nőkkel dolgoztam - na, azt viseltem nehezen. Az a sok intrika, pletyka, helyezkedés, fúrás... A férfiakkal sokkal egyszerűbb szót érteni számomra.
Egy olyan videót néztem, amelyben a szeretőkről beszél. Amikor egy nő belemegy egy ilyen szituba egy nős férfival. Mit és hogyan gondolkodik egy férfi? Mire is számíthat a szerető hosszútávon?
Szerintem a nőkhöz nem kell ilyen "magyarázó" tanfolyam. Ha kell/ha nem kimondanak bármit és még igazolják is az "ami a szívemen, a számon" mondással.😀
Egyáltalán nem erről beszél.
A pöffesztő páviánokról pont azt mondja, hogy küldd el a p.., bánatba.
Férfiaknak is tartana ilyent, de a férfiakat ez a téma hidegen hagyja. Eddig kb. 5-en jelentkeztek rá.
Nem kell oda tenni magát senkinek. Nem kell megoldani egy olyan helyzetet, ami tök egyszerűen csak azzal megoldható, hogy megértem, hogy a másik hogy gondolkodik 🙃
Kifejezetten nem kedvelem, de szerintem is érdemes meghallgatni, és nem csak párkapcsolatra értelmezhető, hanem pl. egy munkahelyi konfliktusra is.
De az emberek nagy része - nem neked szól, hanem általában - egóból és erőből próbálja lenyomni a másikat, nehogy már egy dolgozó próbálja megérteni a kötsög főnökét. Egyszerűbb kiírni egy névtelen fórumot a rossz párkapcsolatról, az elviselhetetlen munkahelyekről, mint utána menni, hogy én mit tehetek a megoldásért. Pedig ez még ingyen is van.
Bárki csatlakozhat a FB. csoporthoz, ha nőből van :)
Van vagy 100, ha nem több konkrét válasza konkrét kérdésekre, hogy mit hogyan kellene csinálni, írni, mondani stb.
Ha jól látom ez egy zárt csoport. Nem hallottam még erről a pasiról, így megnéztem néhány videóját, amelyeket a "Titkos Tanácsok Nőknek" csatornán tett közé.
Szerintem érdemes odafigyelni a szavaira. Sok nő tanulhatna belőle, ha megértené hogyan is gondolkodnak a férfiak.
Mikor eloszor jott szembe egy videoja, nem hallgattam vegig. Ugy gondoltam, hogy ez netto baromsag.
Aztan kb. masfel evvel kesobb belekterultem egy olyan helyzetbe, amirol eszembe jutott a video, es mar bantam, hogy nem hallgattam vegig es mert igaza volt, es ha hallgattam volna ra, akkor maskepp is lehettek volna a dolgok.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget
- Ti bejelölnètek őt a facebookon?