Mi a véleményed az intuícióról? (beszélgetés)
Én is olvasok rengeteg mindent pszichológiáról is,immár több mint 20éve.Sok dologgal elboldogultam,megértettem.
Amivel nem,abban kineziológus segített.
Amit nem értek,az már az alapjaimat forgatja fel,valószínű én azért nem is nyúltam azokhoz a dolgokhoz,mert úgy éreztem,alapvető tulajdonságaim.A gyerekkori történések és vislekedések,és az ebből fakadó mostaniak.
A külső segítőkkel meg csak mostanában kezdjük ezt megközelíteni.
Nem ebből boldogulok el,hanem rengeteg könyvet olvastam,talán az segített:)
Miért nem érted önmagad?
Akkor jó,ha te elboldogulsz ebből.
Nekem nem sikerült teljesen megértenem önmagam,de talán már közel járok hozzá,és már egyedül nemigen menne tovább innen.
Igen,jók a megérzéseim,sőt eddig túlságosan is jók voltak,lehet most csalódok először.Tehát fejlesztem, már utána is olvastam,hogyan.
Szakembereket hagyjuk...az ember értse meg önmagát,figyeljen belülre,ne csak a külsőségekre.
"Ismerd meg önmagad és tudni fogod sorsodat:)"
Gondolod,hogy ehhez az intuíció segítség lehet?
Magamból kiindulva azt mondhatom,hogy sajnos vannak dolgok,amit csak szakember tud kihámozni,mert annyira arra építettük föl az életünket,hogy semmi jelre nem jut eszeünkbe magunktól megbontani az alapokat.
3.befejező rész: :D
szóval a srác nála is csinálta a kereszthuzatot.
Ha akkor nem küldöm el a fotóját a lánynak,szerintem nem derül ki,(mert valószínű,ha mesélek,név nélkül tettem volna)...én meg még jobban belehabarodok,és akkorát esek pofára,hogy kétszerakkorát,mint így,az meg már nagyon fájt volna,bár ez sem volt fáklyás menet.
(akkoriban volt egy srác onnan a keresőről,,akivel már 2szer találkoztam,és rengeteget beszéltünk,nagyon szimpi volt)
A lány mondta,hogy van most egy srác,akibe egész belehabarodott,hogy milyen kedves,és azok a csodálatos szemei..és küldött fotót róla.
Én jóval kevesebbet meséltem,inkább általánosságokat,de akkor valami beütött a fejembe,az INTUÍCIÓ,és elküldtem az "én srácom" képét,hogy: na és ehhez mit szólsz?-mert engem is nagyon megbűvölt az a nézés,ami a képen volt.----És itt esett a kismalac a vízbe,és visított----:áááá..a Zoli :D
őt ismerem,tegnap egész éjjel cseteltünk..----forróvizet a kopaszraaa!!-szóltam magamban,hogy a népmesei háttérnél maradjak---
Elmesélem nektek a legfurább intuíciós történetemet.
nagyon remélem,hogy nem lövöm le vele a topikot:D
Társkeresős korszakomból.
egy napon nagyon feszült voltam(alapból meg depressziós),úgyhogy beszélgetni akartam valakivel csak úgy,és megnéztem a lányokat,akik online voltak.Kb a 8. volt a sorban egy lány,akinek nagyon szimpi volt a képe,aztán a bemutatkozója is.mondom:én ráírok,még ha hülyén is fog rám nézni
nem nézett hülyén,az első percben volt közös téma:Fekete István(az író),aztán meg a ffiak a társkeresőn:) elkezdtük megbeszélni a tapasztalatokat,rájöttünk,h ez mekkora segítség,ha vki ugyanebbena cipőben jár.
és neked hogy működik?
szólnak a belső hangok?
Ha nem titok,örülnék,ha nekem is megírnád:)
cserébe lehet,hogy én is elő tudok szedni neked valami hasonló bődületet a hátsó fiókomból:)
Talán probléma megoldás,válasz megtalálása,állítólag az intuíció segítségével helyes döntéseket hozhatunk,az életünk egyszerűbb és teljesebb lehet ha figyelünk rá.
(De a belsőhang,megérzés vagy a sugallat is az,mármint intuíció)
Én is úgy tudom,hogy lehet fejleszteni,bár ezzel még nem próbálkoztam.
Inkább arra figyelek pár éve,hogy észrevegyem,ha szól ez a belső hang.
Milyen célból szeretnéd fejleszteni?