Mi a véleményed a nyelveken szólásról? (beszélgetés)
:) Hát persze:)
"eszem ágában nincs igét hirdetni,azaz üres fecsegéssel megmagyarázni a megmagyarázhatatlant"
Nekem meg van kedvem:
"Mert minekutána az Isten bölcseségében nem ismerte meg a világ a bölcseség által az Istent, tetszék az Istennek, hogy az igehirdetés bolondsága által tartsa meg a hívőket."
Hogy neked megmagyarázhatatlan, az nem jelenti, hogy ennek oka a dolog valós megmagyarázhatatlansága, ha értesz.
Vagyis jha nem is akarod megérteni, ne várd, hogy meg fogod.
De becsülendő, hogy nem kívánsz okoskodni olyannal kapcsolatban, amiben még csak nem is hiszel.
"Nem szólok többet,néma leszek mint a sír"
:DDDDDDD
Halljuk azt a némaságot:)
Nem szólok többet,néma leszek mint a sír,mivel eszem ágában nincs igét hirdetni,azaz üres fecsegéssel megmagyarázni a megmagyarázhatatlant:)))
Amiről ti próbáltok beszélgetni azok emberi dolgok,és mint ilyenek csak tippek találgatások ,történelmi storik.
De csak bátran vitázzatok :)))
Nem vagy te balgatag, max. nincs Igeismereted.
Ezen a fórumon pedig nem árt, még ha okoskodik, vagy képmutató, vagy fitotgtató is közben az ember, mert a smilykkal nem lehet pótolni mindent.
;)
Várom már, hogy végre érdemben a fórumtémához is hozzászólj :)
Mert addíg csak lufikat eregetsz. De bevallom, neked még ez is jól áll:)
Nem tdom,Ó én balga tudatlan:))
Félre értessz,az a szófecsérlés,amikor két hívő azon kezd el vitázni,hogyan is KELL hinni:D
Tudod-e, ki volt ez:
"Minden szombaton vitatkozott a zsinagógában, hirdette az Úr Jézus nevét, és igyekezett meggyőzni a zsidókat és a görögöket. "
Sokaknak akkor ez biztos szófecsérlésnek tűnt, egyébiránt nem kellett volna "igyekeznie", "meggyőzni".
Vagyis még a fecsérlés is nézőpont kérdése.
Lényegre törő, csak a beszélgetések szempontjából hasznavehetetlen...
Szófecsérlés? Ez kétségtelen, főleg a másképp gondolkodóknak.
De bennük meg magunkat szeressük :)
Nem tudom,én most találtam ,és előkotortam ezt a fórumot,mert pont ideillik.
Ráadásul nagyon lényegre törő és igaz.
Ebben és a többi vallásos Istenes fórumokban is szerintem minden egyes mondat szófecsérlés:))))
Ha meg igaz, akkor nem kekec vótam:)
He:)
"..hivatkoztok rám,ölre mentek vitáitok közben"
Ez oan ismerős, már Akidna, meg Böbe... is idézgette :)
Ha egymás mögött állnak, rájuk veted szemed...:)
Csoportra is rudsz nézni...:)
És bennük én vagyunk jelen...:)