Mi a véleményed a Hooligans és a Nox együttesről? (beszélgetés)
Szeretem mindkettőt. Hooliganst jobban! :)
A Nox jó volt a 2000’ években. Elhallgattam ha ment a rádióban.
Nox-ot nagyon nem szeret(t)em, Hooligans nagy kedvenc.
Egyebet nem tudok mondani.
Tényleg jó hangja van! Mondjuk mindenképp a Dirty Dance-ben szeretném legközelebb élőben hallani :))))
Nox kivételével az összes felsorolt jöhet.
Hooligens nekem már nosztalgia zenekar..ifjú lánykoromban erre andalogtunk párommal.Az új zenéit már nem követem.Szeretem Csipa hangját.
én szerettem mind a kettőt
Nox-ot nem szeretem, a Hooligans olyan vegyes. Van egy-két jó számuk, de ha ez a kategória, akkor inkább Dirty Dance, Sex Action, esetleg XL Sisters. Ha kicsit - tényleg kicsit - keményebb kell, akkor Rómeó Vérzik:)
Mindkettőt szeretem. Dallamos zene, jó szöveg. Nox már nincs, Hooligans koncerten voltam már 2x. Király volt:)
Nekem, amikor kezdtek tetszettek.
Van jó pár jó számuk, de sok nem tetszik.
Az a néhány viszont akkor nagy sláger volt a bulikon.
Nem értem miért épp őket választod a prezentációhoz. Vannak sokkal nagyobb zenekarok.
Edda-Dinamit, Omega-Piramis, Neoton, Illés, vagy szóló énekesek: Charlie, Máté Péter, Zorán, és még sorolhatnám.
Hooligans közepes,nox elégtelen...ha lehet ezt így megfogalmazni.
elhiszem,mert elég bonyolult,kíváncsi vagyok,mi fog belőle kisülni
érdekes, egyelőre el se tudom képzelni a dolgot :))
régi idők zenéje is lesz pl 60-as 70-es évek
igen,de régebbi korokból is
és mi lesz a prezentációban? a zenekarok története? vagy a zenei munkásság? szerzőkről valami?
igen,egyetem,nagyon tág fogalom,és mivel 7-en vagyunk egy csoportban,mindenki mésról akar írni
közép európai zene? érdekes. van itt is minden, ahogyan máshol is. rap-től kezdve a metálig. Elég tág fogalom.
egyetem?
közép-európai zene,de ez csak egy kicsi része lesz
Magyar együttes? nem is hallottam róluk. nem hiszem hogy szeretem
és mi lesz abban a prezentációban?? miylen tanegység, vagy tantárgy??
hétfőre kell ilyen prezentációt összraknunk,és mi ezt a témát választottuk,és ezt a 3 zenekart
Nem szeretem a zenéjüket.
miért érdekelt éppen ez a 2 csapat??
amúgy köszönöm az eddigi válaszokat
most hallgatom a youtube-on
legalább 10-15 évvel idősebbek
és aki ismeri az Elánt,arról mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok: