Mi kell tennem a pszichiáter által kiállított császáros papírral? (tudásbázis)
Szerintem megegyezhetünk abban, hogy sem a császárral, sem a természetes szüléssel a fájdalmakat nem fogja tudni elkerülni senki. A topikindító sem.
Tehát ha a fájdalomtól fél, akkor egyik verzióban sem tudja ezt megúszni.
Igen, utána nagyon fájdalmas az első felkelés, de óráról órára jobb lesz. A tejem nekem gond nélkül beindult, igaz, mindkét császár előtt hagytak vajúdni.
A természetes szülésnek is lehetnek nagyon fájdalmas következményei, én pl. elakadtam, mert a nyakamra tekeredett a köldökzsinór, anyukámból úgy húztak-rángattak ki, eltörték a farokcsontját, szanaszét-repedt. :-(
Akkor hogy fogod bírni a császárt? 6 óra múlva felállítanak és elküldenek fürödni. Olyan érzésed lesz mintha kizsigereltek volna. Nehezebben indul meg a tejed (
az sem leányálom készülj bimbóvédőkrémmel) és el kell látnod a kisbabád. 😣
Amúgy egy orvost sem láttam aki ne tudná mit kell tenni egy pánikroham során .
Nyugalom!! Az orvos is a szülésznő is tudja mi a teendő,mint ahogy akkor is ha a kismama vérnyomása felugrik. Vagy rátekeredik a baba nyakára a köldökzsinór,mint ahogy nálam is történt. Végülis írhatunk még jó páran ..
Kedves fórumtárs!
Nem gúnyolódott senki rajta ,mint írtam nekem is problémám volt eme betegséggel. Segíteni próbáltunk , tanácsokat adott itt sok mindenki.
Így nem lehet szülni , illetve szülni lehet ,de gyereket nevelni már nem . Fórumokon fogja a babát nevelni ?
Mi az a Ctg ?🤭 A kukit tudod micsoda? Ne haragudj,de ha nem szórakozni akarsz ,full szelep vagy . Bohóckodni viszont elég egy fórum is .
Nem szoktam bunkó lenni,de ez már sok ...
Nincs fogadott nögyogyászom
Mi az CTG?
Van fogadott nőgyógyászod? Ha nincs, az sem gond. Kiskönyvbe írja be felelős személy az orvosi javaslatot és kérj időpontot a műtétre egy CTG során. Ha idő előtt megindul a szülés, a felelős személy az adott kórházban végrehajtja a csm-t.
Pánikbetegen egyébként nem egy készpénz a császár, de biztosan körbejártad a témát.
Sok sikert!
Nagyon kicsi a fájdalomküszöböm terhesseg alatt
😣igy mi lesz ha nm kapok császárt?
Én nem értem, mi a baj a szituációval. Nekem azzal sem lenne bajom, ha valaki csak amiatt akarna császárt, mert az a szimpibb neki. Az ő teste, az ő élete. Amíg a vegeredmény egészséges baba és mama, addig minden mindenhogy jó és csoda. De itt nem erről van szó: pszichiátriai ok van, ami miatt javasolt a császár.
Amúgy nekem sem oké a doki hozzáállasa, szerintem vagy borítékot vár, vagy elvből császárellenes...
Mert semmibe nem kerülne megnyugtatnia a kismamát, hogy figyelembe veszi a papírt és kiírni a programcsászárt betöltött 39. hétre vagy utána 1-2 nappal. És elmondani neki, mit csináljon, ha előbb indul a szülés.
A javaslatom együttműködő választott orvos, ha anyagilag belefér.
Ha nem agilis hozzátartozó, aki megy Veled a papíroddal és kiáll az érdekeidért.
Kedves Hozzászólók!
Hallottatok már olyanról, hogy empátia? Nyilván a fórum indítónak problémái vannak bizonyos téren. DE! Az irónia és a gúnyolódás ilyen esetben a vélemény írójáról is sokat elárul.
Kedves Julcsika04! Ne aggódj, ha előbb megindulna a szülés a pszichiáteres papíroddal menj a kórházba és császározni fognak. Sok erőt, vigyázz magadra!
Pont ugyanezt akartam irni.
Hogy a terhesseg hatralevo ideje alatt fel kellene keszulni a gyereknevelesre...
Mert a nyitott forumokbol itelve, eleg komoly gondokkal nez szembe a topicindito... 😐
További ajánlott fórumok:
- A szülőszobától a pszichiátriáig
- Mizu a pszichiátrián?
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Segítsetek!Hogyan tudom a páromat kihozni a pszichiátriáról?
- Önkéntes pszichiáterek, pszichológusok.
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?