Mi a tapasztalatotok a Ribomudyl nevezetű immunerősítő porrol? Két éves kislányomnak adnám... (tudásbázis)
Nekem a doktornő,aki felírta a ribomunylt,az mondta,hogy a broncho vaxom 50 %-nál válik csak be.Viszont a rib.-nál elég,ha 2 dobozzal szed be a gyerek,már az is tuti használ.És tényleg,nem csináltuk végig a kúrát,csak a két hetit.
RIBOMUNYL helyesen.Bocsi most néztem a goggleba,mert fel keltette az érdeklődésemet amit irtatok.Akkor ez jobb mint a broncho vaxom?Erről van valakinek tapasztalata?Én ezt adtam tavaly a kiscsoportos lányomnak mégis állandóan hurutos volt.
Nagyon jó!
A fiam az oviban állandóan felső léguti hurutos volt, a szer után 3 hónapig nem volt beteg,így 3 havonta 2 heti adagot kapott egész évben.Nem volt soha beteg...
A kicsinek is most írattam fel,remélem nála is beválik!
Szia4
Mi használtuk, használjuk, eddig csak jót mondhatok róla. nagyon sokat segített.
Az éjszakai hányással kapcsolatban: szedtek vitamint? Külön, pluszban?
Mert volt egy időszak az életünkben, amikor a gyerekek minden előzetes ok nélkül csak éjjel hánytak. Nos, több nap telt el, mire rájöttem, hogy a vitamintól van. Miután nem kaptak többet abból a fajtából, elmúlt az éjjeli hányássorozat. Nsagyon meg kell válogassam ma is milyet adok nekik, nem újítok, váltopk feleslegesen, kipróbálás nélkül. Szóval, csak érdeklődöm, lehet-e nálatok is ez az oka.
Hú, ez nagyon nem jó. Pedig, ha lányod bírta volna, biztosan meg lennél elégedve Te is. Én még mindig azt mondom, hogy hasznos. És biztosra mondta a doki, hogy ettől hányt? Csak éjszaka hányt? Leírnád, hogy hol találom meg azt a cikket? Érdekelne, hogy mi az, amiért betiltották?! Egyébként én nagyon aggódós anyuka vagyok. Ha lányom már picit beteg, akkor teljesen "bedilizek". Ezért is kérdezősködök ennyit. Ne haragudj.
Igen-igen. Ugyan nem biztos, az orvosok sem tudták, de nagyon gyanús, hogy ez okozta az éjszakai hányásokat a lányomnál. Ahogy abba hagytuk a tünetek enyhültek és szerencsére el is múltak, így nem kellett tovább kórházban maradnunk. Azért is kérdezősködöm, mert rákerestem a neten.Sok-sok anyuka dicséri, azonban találtam egy cikket, miszerint Franciaországban már 2004-ben betiltották ezt a szert.
Megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a tünetek?
Igazság szerint azért kérdeztem, mert a lányomnál egyedi tüneteket produkált. Kíváncsi voltam van-e még valaki esetleg hasonló cipőben....
Szia! (Ribonumyl) Én tavaly adtam a kislányomnak, mikor állandóan felső légúti bajai voltak. Épp most gondolkodtam azon, hogy megint el kellene kezdeni, mert nem akar kiláballni a megfázós-köhögős nyavalyából. Szerintem jó szer, nekem csak jók a tapasztalataim.
Érdekelnének pozitív és negatív tapasztalatok. Előre is köszönöm.
Mi a tapasztalatotok a Ribomudyl nevezetű immunerősítő porrol? Két éves kislányomnak adnám...
További ajánlott fórumok: