Mi a legkorábbi emléked gyermekkorodból, és hány éves voltál akkor? (beszélgetős fórum)
Arra emlékszem, hogy milyen volt az oviban a szőnyeg.
Meg arra, hogy üdülni voltunk, reggel felébredtem, anyukám nem volt a szobában. Kimentem a folyosóra és sírva szólintgattam, hogy hol van. Mikor jött, akkor nem hozzám jött először, hanem a szomszéd szobából kinézőkhöz ment, hogy nem ébresztettem-e fel őket. Olyan csalódott lettem, hogy nem hozzám jött oda. Olyan 4 éves lehettem.
Van magzati emlékem is.
Gyermekkori az, mikor hátul betört a fejem.
olyan babám nekem is volt!!!!!jót nevettek rajta anyámék!!!
Nekem 3 évesen van emlékem kb hogy mama felvesz én meg kikarmolom:-))meg hogy rohanok nyáron és az ajtón a nyárikonyhában egy függöny lóg és abba belecsavarodok!!!!
Úgy 3 éves lehettem, mikor a kaptam egy babát ajándékba. Nagyon szép baba volt, virágos ruhácskában, bugyiban, rövid barna hajjal. Örültem neki, mindjárt el is neveztem Katinak. Eljött az ebéd utáni alvás ideje, én elkezdtem átöltöztetni Kati babát a pizsamájába, mikor felfedeztem valamit... Rohantam is azonnal anyuhoz, és mutattam neki: Anyuuuuuu, nézd, a baba nem is Kati, hanem Pistiiiiiiiii!!!
És igen, az én "Kati" babámnak gyönyörűen megmunkált hímveszője volt.... :DDDD
(Gondolom akkor égtek egy cseppet a rokonok, akiktől kaptam! Ma már persze jókat mulatunk az eseten. :DDD)
Én emlékszem az Ágnes "gumibugyimra". Patentos volt, rózsaszín, sárga, kék, zöld... bár szerintem a macikra is ráadtam, mikor már kinőttem őket :)
Arra is emlékszem, mikor oltásra mentünk anyukámmal, és kaptam egy kis autót útközben, mert lány létemre szerettem őket. És kiszálltam az ülő babakocsiból, az autót meg letettem a babakocsi ülésére. Anyukám mondta,hogy vigyem inkább be magammal, nehogy ellopják, pedig ez 83!-ban volt.3éves voltam
Apukámmal és anyukámmal birkóztam mindig fürdés előtt. :-D
Hogy ez mikor volt, nem tudom pontosan, de a fényképek alapján 2-3 éves lehettem.
Az ovi, ahol volt egy kissé szadista óvónéni, aki elverte a seggemet valami bottal párszor, mert rossza fát tettem a tűzre.
Minden ünnepélyre csak kínkeservesen tudtam a rám tartozó verseket megtanulni.
En 7 lehettem, es eletem elso csokja egy gyonyoru hosszu barna haju kislannyal :)
Persze az meg puszi volt csak :)
Amikor anyu öcsémmel terhesen kórházban volt...Emlékszem, mikor mentünk hozzá be, ott állt az ablakban, várt minket... Öcsém és köztem 20 hónap a különbség.
Ez az egy kép van, nagyon pici koromból.
További ajánlott fórumok:
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Keserű gyermekkor = boldogtalan élet
- Elrabolták a gyermekkorom
- Mennyire hat ki gyermekkorunk későbbi életünkre?
- Ha 27napos a ciklusom, és a 21napon volt pém, akkor mikor érdemes legkorábban tesztelni? Palástfű teát lehet ilyenkor inni?