Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a legkorábbi emléked gyermekkorodból, és hány éves voltál akkor? fórum

Mi a legkorábbi emléked gyermekkorodból, és hány éves voltál akkor? (beszélgetős fórum)

29. ilexa
2009. dec. 11. 11:59
Én is emlékszem az óvodai évek sok momentumára, az első napra, az ételek ízére, illatára, gyerekekre, aki sírtak a beszoktatás alatt, azokra akik nem engedtek be a babaszobába. Csínyekre és szerelmekre, de egészen két éves koromig visszamenően vannak emlékeim.
28. Carla
2009. nov. 3. 21:15

Arra emlékszem, hogy milyen volt az oviban a szőnyeg.

Meg arra, hogy üdülni voltunk, reggel felébredtem, anyukám nem volt a szobában. Kimentem a folyosóra és sírva szólintgattam, hogy hol van. Mikor jött, akkor nem hozzám jött először, hanem a szomszéd szobából kinézőkhöz ment, hogy nem ébresztettem-e fel őket. Olyan csalódott lettem, hogy nem hozzám jött oda. Olyan 4 éves lehettem.

2009. aug. 23. 13:35
Kb. 3 éve vagyok és a Deltát nézem a tv-ben:)
2009. aug. 23. 13:14
3-4 éves lehettem..neki mentem a varrogépnek, egy háromkerekü biciklivel.. :) a nyoma megmaradt a mai napig.. :))
2009. ápr. 20. 14:06
1 év körül. Anya kiment a konyhába, ahonnan pont rám látott, ám én kipróbáltam, hogy tudok mászni, és felmásztam az ágyra, ami az ajtó mögött volt, így nem látszott. Anya megijedve rohant be, én pedig nevettem
2009. jan. 30. 07:40

Van magzati emlékem is.

Gyermekkori az, mikor hátul betört a fejem.

2009. jan. 23. 01:11
3-4 éves voltam, mentünk az oviba minden reggel, mert hát menni kellett ugye.. és a gyomrom egy merő gombóc volt mindig.. jajj de nagyon utáltam és mindig hányingerem volt ekkor.. közben a folyosó fehér-barna köveit bámultam a padlón.. és éreztem a felmosó szagát.. és nagyon, de nagyon vártam a délutánt.. aztán jött a másnap..
22. 3a92f8d690 (válaszként erre: 19. - Emily)
2009. jan. 22. 23:20

olyan babám nekem is volt!!!!!jót nevettek rajta anyámék!!!

Nekem 3 évesen van emlékem kb hogy mama felvesz én meg kikarmolom:-))meg hogy rohanok nyáron és az ajtón a nyárikonyhában egy függöny lóg és abba belecsavarodok!!!!

2009. jan. 22. 23:18
3 éves lehettem amikor benyúltam a hűtő mögé és megégette a kezemet. :-((
2009. jan. 6. 11:32
hogy oviban halálosan szerelmes voltam:))))
19. emily
2009. jan. 6. 11:17

Úgy 3 éves lehettem, mikor a kaptam egy babát ajándékba. Nagyon szép baba volt, virágos ruhácskában, bugyiban, rövid barna hajjal. Örültem neki, mindjárt el is neveztem Katinak. Eljött az ebéd utáni alvás ideje, én elkezdtem átöltöztetni Kati babát a pizsamájába, mikor felfedeztem valamit... Rohantam is azonnal anyuhoz, és mutattam neki: Anyuuuuuu, nézd, a baba nem is Kati, hanem Pistiiiiiiiii!!!

És igen, az én "Kati" babámnak gyönyörűen megmunkált hímveszője volt.... :DDDD

(Gondolom akkor égtek egy cseppet a rokonok, akiktől kaptam! Ma már persze jókat mulatunk az eseten. :DDD)

2009. jan. 6. 10:58

Én emlékszem az Ágnes "gumibugyimra". Patentos volt, rózsaszín, sárga, kék, zöld... bár szerintem a macikra is ráadtam, mikor már kinőttem őket :)

Arra is emlékszem, mikor oltásra mentünk anyukámmal, és kaptam egy kis autót útközben, mert lány létemre szerettem őket. És kiszálltam az ülő babakocsiból, az autót meg letettem a babakocsi ülésére. Anyukám mondta,hogy vigyem inkább be magammal, nehogy ellopják, pedig ez 83!-ban volt.3éves voltam

17. mugli
2009. jan. 6. 10:53
Én sem tudom, hány éves lehettem. Tömházban laktunk akkor még és nővéremmel együtt az ablakból néztük, ahogy a szőnyegporolón, a vadász szomszédunk egy őzikét nyúzott. :(
2009. jan. 6. 10:48

Apukámmal és anyukámmal birkóztam mindig fürdés előtt. :-D

Hogy ez mikor volt, nem tudom pontosan, de a fényképek alapján 2-3 éves lehettem.

15. pemete
2009. jan. 6. 10:42
Nekem az oviból van az első emlékem, mégpedig az, hogy ki akartak túrni a hintából, de én nem hagytam magam.
2009. jan. 6. 10:31
Emlékekkel elő!Akár a kiságyból, akár a bölcsiből, és így tovább... :)
13. 8ee31e318f (válaszként erre: 11. - 3aeb86a367)
2008. nov. 22. 02:51
Hat nem valami kellemes emlek. Remelem azert nagyobb volt az ijedtseg, mint a serules :/
12. eunuch
2008. nov. 21. 12:29

Az ovi, ahol volt egy kissé szadista óvónéni, aki elverte a seggemet valami bottal párszor, mert rossza fát tettem a tűzre.

Minden ünnepélyre csak kínkeservesen tudtam a rám tartozó verseket megtanulni.

2008. nov. 21. 12:18
A legkorábbi emlékem amikor 3 éves voltam és magamra rántottam a forró vasalót.
2008. nov. 21. 08:22
Nekem nagyon sok óvodás emlékem van(emlékszem az óvira,egy óvis karácsonyra).Persze arra is,amikor babát(nagyot) kaptunk karácsonyra,és az anyuék az autónk hátuljába dugták,hogy ott nem találjuk meg,Persze mi megláttuk,de nem mondtuk el,csak már amikor nagyok voltunk.
2008. nov. 21. 02:45

En 7 lehettem, es eletem elso csokja egy gyonyoru hosszu barna haju kislannyal :)

Persze az meg puszi volt csak :)

2008. okt. 8. 18:11
"kamiont"
2008. okt. 8. 18:10
Nekem nem olyan korai az első emlékem,kb.6 éves voltam amikor az öcsém szülinapjára kapott egy kis kamoint,kivitte az udvarra játszani és fél óra múlva szőrén-szálán eltünt a játék :( Biztos valamelyik gyerek megtalálta a fűben :)
2008. okt. 8. 08:47
Négy éves koromból van az első komolyabb emlékem. Apukám kórházban volt. Mentünk meglátogatni, Ő kint állt az épület előtt, s mikor meglátott, legugolt, kitárta a karját, én meg szaladtam...
2008. okt. 8. 08:41

Amikor anyu öcsémmel terhesen kórházban volt...Emlékszem, mikor mentünk hozzá be, ott állt az ablakban, várt minket... Öcsém és köztem 20 hónap a különbség.

Ez az egy kép van, nagyon pici koromból.

2008. okt. 8. 08:28
Óvodáskoromban a délutáni alvásnál az óvónéni mindig Rumcájszt mesélt, és soha nem akartam aludni. Egyszer aztán befogtam a fülem, hogy ne is halljam a mesét, mire az óvónéni átvitt egy kisebb csopotba, és beállított a sarokba! Ez akkor nagyon rosszul érintett, és azóta is rossz emlékként maradt meg!
2008. okt. 8. 08:28
Szerintem nem lehettem több 3 évesnél, falun laktunk és voltak lovaink, volt egy csikó is. Ott játszadoztam a kis fabútoraimmal a gazdasági udvarban, nem messze az istálló bejáratától. Egyszer csak kiszaladt a csikó a nyitva felejtett ajtón - etetési idő volt - és ott ugrándozott. Még most is érzem a rémületet a szívemben, ahogy én ott guggoltam, a csikó meg - hozzám képest hatalmas - ott ugrándozott.
2008. okt. 8. 08:27
Kinn esett az eso, es a nagyim egy oriasi muanyag konyhaabroszon behozott nekem az udvarrol homokot az eloszobaba, hogy nomokozhassak. Annyira szerettem volna... 2 es fel eves voltam.
2008. okt. 8. 08:24
Mi a legkorábbi emléked gyermekkorodból, és hány éves voltál akkor?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook