Mi a különbség az értékesítő és a telefonos időpontegyezetető munkája között? (tudásbázis)
3. Channa*
2015. júl. 27. 20:56
Igen.
telefonos időpont egyeztető: hideghívások, azaz idegen embereket kell felhívnia és azokat rábeszélni, hogy találkozzanak az értékesítővel, akik eladják nekik a terméket.
Tehát az egyeztető csak összehozza a találkozót, az értékesítő pedig üzletet köt azzal akivel az időpontpontot már valaki lefixálta.
2. Shadow Angel
2015. júl. 27. 12:05
Ha jól tudom, ez az a munkakör, ahol ülsz egy irodában pl. és ún. hideghívással bombázod az embereket, behívod őket valamilyen előadásra, ahol a kollégák próbálják értékesíteni az adott terméket.
1. Rosalindaaa
2015. júl. 26. 21:23
A telefonos időpontegyezetető munkakör esetében mindig beleírják az álláshirdetésbe, hogy nem kell semmit sem eladni, értékesíteni. Bár szerintem ez egy kicsit sántít, ugyanis nekem, belegondolva abba, amit olvasok egy ilyen hirdetésben, ez a munkakör akkor is értékesítést jelent. Ti mit tudtok erről a munkakörről? Ugyanaz, mint az értékesítés, vagy valami más?
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- A Netrisknél Telefonos értékesítési munkatársként dolgozott valaki?