Mi a különbség a Coca-cola light és a zero cukor változat között? (tudásbázis)
Én pedig nem vagyok édes szájú, a sima cola nekem bazi édes a pepsit meg meg sem tudom inni.
No, de kinek-mi:)
A zéróban semmi nincs... se cukor, se zsír, se telített zsírsav, 1% Na-t találtam...
Összetevők: víz, szén-dioxid,szinezék: szulfitos-ammóniás karamell, savanyúságot szabályozó anyagok:foszforsav és Na-citrát, édesítőszerek: natrium-ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám, aromák, koffein,+ fenil-alanin forrást is tartalmaz.
jajj
pontosanígy tudom én is, hogy csak a marketing miatt van a zero, nincs különbség.
az összetételét megnézte valaki?
Én is jobban szeretem a zérót, de tényleg szerintem időnként egy kicsit más fajta az íze.
Valahogy néha más ízt érzek a fél literesnél, és mást a két literesnél.
Én, mint nagy kólaivó, szerintem nem csak a light és a zéró között van különbség.
Hanem sokszor van, hogy a Cola light és a Cola light között is van különbség, és más az íze.
Szerintem ugyanannak a fajtának nem mindig egyforma az ízük.
Nem tudom, ezt észrevette-e már más??????
Én a zérót szeretem és megtudom különböztetni a light verziótól, sokak szerint pedig egyforma.
Ha az nincs, inkább nem is iszom:)
szerintem leginkább csak a marketingjükben különböznek :D
a light a nőknek van kitalálva, a zero meg a pasiknak (akik bár férfiak, mégsem szeretnének sok kalóriát bevinni az üdítővel).
na, szóval kellett valami a cukrot nem ivő pasiknak is, mert hát ugye a nőkkel és nőknek reklámozott light colát mégsem veheti meg egy igazi macho, hogy nézne már ki a kezében?:)
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között, ha a férfi idősebb?
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- Szeretlek és szeretlek közötti különbség