Mi a kezdő lapod amikor bekapcsolod a gépet? (beszélgetés)
na de a szolgáltatónak az égvilágon semmi köze ahhoz hogy ha bekapcsolod a gépet mit látsz az asztalon ÉS mikor elindítod a böngészőt (explorer, firefox, chrome stb) milyen lap van beállítva.. erre próbáltam rávilágítani hogy nem értem mi köze van a téofflinenak a kezdőlapodhoz.
egyébként meg ha azt akarod hogy minél gyorsabban induljon el a böngésződ inkább üres lapot állíts be (explorer vagy firefox esetén) a többiről nem tudok nyilatkozni
Amúgy meg nem vagy öreg se, és mindenbe bele lehet jönni :)
www.azonnaltakarodjelahoxarol.hu
:)))
"Új lap"
Nagyon hasznos,mivel kiadja a legtöbbet használt oldalakat.Na nem mintha nem lenne benne a könyvjelzősávokban is...:)
Ja...Chrome-os vagyok.:)
Bocsi, nem vagyok egy észkobájn,és fiatal se.
Nekem a gépet így állították be,ahol vettük.
Környezetemben is töbnyire ezt használják.
vagyis ácsi.. ha bekapcsolom a gépet akkor a win7 indító képét látom :D
az asztal háttérképe meg megint más. ééés mi köze a szolgáltatóhoz?
vagy ez a kérdés csak engem foglalkoztat? :)
További ajánlott fórumok:
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- Ha bekapcsolom a sz.gépet megjelenik a bejelenkeztető képernyő, és kiírja hogy válasszak felhasználói ikont. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
- Egy kezdőt, hogy tanítanátok meg számitógépet kezelni?
- Hogyan/hol kell beállítani a sz.gépen, hogy ne a startmenü kikapcsolás menüjével hanem a gép bekapcsoló gombjával tudjam kikapcs. a gépet?
- Mikor bekapcsolom a gépet, a windows Live Messengertől egyre több üzenet érkezik. Hogy kell törölni?
- Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe?