Mikor bekapcsolom a gépet, a windows Live Messengertől egyre több üzenet érkezik. Hogy kell törölni? (tudásbázis kérdés)
Töröld le az egész programot: start--vezérlőpult--programok telepítése és törlése.
Utána írd be a google-ba hogy 'windows live messenger magyar' és kidob egy két oldalt, ahonnan le tudod tölteni. Így magyarul lesz. Sok sikert. Ha kérdésed van, írj privit nyugodtan.
az ugyanaz csak rövidítve, de én nem használom.
De gondolom a meüben (bal felső file/fájl legördülőjében) kell lennie kilép/exit vagy vmi ilyesminek.
Többiek megmondják biztos:)
És az automatikus indulást is kikapcsolnám. Azt is vhol a file/fájlban.
msn-t használok.A messenger ugyan az?
Ha nem ugyan az,akkor leírnád hogy kell kilépni?
Na az első kettő speciel francia: vár rád egy új üzenet, illetve kaptál egy csókot.
Használod amúgy a messengert???? Mert ha nem akkor be kéne állítani, hogy ne induljon el automatikusan, mert csak fölöslegesen foglalja a kapacitást. Lépj ki egészen, és ha mégis használod, alkalmanként lépj be.
Akkor nem fognak "zaklatni".
Leírom,hogy miből van a legtöbb:
Un novueau message vous attend és
vous avez recu un kiss.
Na ezek vannak,csak nem mindíg ebben a sorrendben.megszámoltam ezekből van 86.
A többit nagyjából értem,mert valami: Sexi adam end Eve.
Köszönöm!
Nem tudok angolul, de így már értem.Semmire nem akartam rákattintani,mert féltem ne hogy valami rendszerműködési zavart okozzak.
milyen üzenet? reklám, vagy hibaüzenet?
ha hibaüzenet, a legjobb, ha leszeded a messengert, aztán újratelepíted.
gondolom működő és frissített vírusirtód és tűzfalad van...
További ajánlott fórumok:
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Hol tudom beállítani, hogy jelszót kérjen a gép bekapcsoláskor? Nem fiókjelszó, hanem mielőtt elindul a Windows.
- A Samsung A6 készülék percenként jelzi, ha értesítés érkezik (SMS vagy nem fogadott hívás, messenger). Hol lehet átállítani?
- Windows Live Messenger - dinamikus profilkép: hogyan?
- Windows Live Messenger 9.0 programom nem jeleníti meg a felvett ismerősöket. Miért?
- Miért nem jeleníti meg a Windows Live Messenger 2009-es verziója a színes neveket?