Mi a hivatalos neve a zselé szerű virágföldnek? (tudásbázis)
Höhöhö! :) Hát, gondolom, hogy akkor már nem az jut az ember eszébe! :DDD
És mennyi idő alatt algásodik? Megtaláltam 1-2 helyen, ott azt írják, hogy 1-1,5 évig jó. És aztán meg cserélni lehet a gyöngyöket.
Akkor gondolom cserélted őket te is, nem? :)
Igen, de egy idő múlva bealgásodik, és akkor már nem annyira az jut eszedbe róla, hogy szép. :)
Nekem szerencsebambusz van benne már vagy 3 éve.
Vettem is egy virágot, és jól lemostam, már benne van ebben a cuccban tegnap este óta. Jól néz ki. Kíváncsi vagyok mi lesz vele.
Nekem azt mondták a vásáron, hogy ha összébb megy a golyó, újra be kell áztatni tápoldatos vízbe, és újabb hónapokig jó.
Meg azt is, hogy a kaktuszon kívül bármilyen cserepes növény boldogan elél benne.
Nálunk (Maglód) az Auchanban levő virágboltban is van, rengeteg színben.
Jól néz ki, de egy idő után bealgásodik az egész, és nem valami szép.
Olvastam a naplódban, pont most akartam írni.
Ha meg eddig földben lévő virágokat akarod beletenni, akkor azt nagyon alaposan le kell mosnod, minden földtől meg kell szabadítani. Szerintem először csak 1 virággal próbáld ki.
Igen legalábbis Szegeden van több helyen:)
Csak nem tudom már mi volt ráírva
Tényleg? :) De jó! :)
Ezen a rendezvényen 200 ft-ért árulták, marha olcsó volt!
Az Ald*-ban van, kb. 500 Ft-ba kerül.
De hogy mi a neve, azt nem tudom.
Valami seven color akármi van ráírva.
Igen, én is kirakodóban vettem, kérdeztem, hogy hol lehet venni ilyet, és azt mondták, sehol, csak kirakodón...
Sziasztok!
Rendezvényen vettem a hétvégén kis színes golyócskákat, amelyeket 6 órát kell vízbe áztatni.
Ezt követően megnőnek, megszívják magukat vízzel.
Átlátszó üvegbe téve nagyon dekoratív, vágott és cserepes virágot belenyomva gyakorlatilag virágföld helyett szuperál, és vízzel továbbá tápanyaggal látja el a növényt hónapokig!!!
Kerestem a neten, de itthon betiltották, mivel gyerekek cukorkának nézve megehetik, ezért veszélyesnek nyilvánították.
Valaki tud segíteni abban, hogy mi ennek a magyar neve, és hol lehet ilyet szerezni? Minden megoldás érdekel. :)
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- A Dukan diéta alapjai (a hivatalos)
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?
- Van-e joga a családnak felülbírálni egy végrendeletet, még ha nem is hivatalos?!
- Egyszeri, zselészerű folyást mi okozhat?