Mi a foglalkozásod és mennyi ideig tanultad? Mi lennél ha változtathatnál? (beszélgetés)
Én leérettségiztem,rá pár hónappal elkezdtem egy ruházati eladói tanfolyammot (5hónap),utána pedig egy boltvezetőit (3hónap).
Most változtatok és szeptembertől megyek nappali tagozatos suliba kozmetikusnak,DE! ezzel nem lesz vége,mert utána pedig szeretnék egy sminkes suliba/tanfolyamra jelentkezni.:-)
Főleg hogy így olvaslak titeket...még több kedvem lett hozzá mint eddig:)
De mostmár várnom kell vele egy picit:)
Egyelőre eddig itt még csak én vagyok ilyen "tanulatlan":D
Bár a terveim közt szerepel, hogyha egyszer lesz rá pénzem, és a kisfiam is már mondjuk ovis lesz, akkor tovább tanulok.
Egy baj van ezzel az egésszel, hogy ingyen semmit nem lehet tanulni. Max munkaügyin keresztül, de azokkal meg kitörölhetem a ...
Szóval még nem tudom mi lesz , de olyan jó lenne tanulni valamit még....:)
Sziasztok,
én közgazdászként végeztem és HR-es vagyok. Szeretem a pszichológiát, jó emberismerő vagyok,imádok emberekkel kommunikálni, szóval nekem ez bevált nagyon. Nem szeretnék váltani azt hiszem. :)
Én még most is tanulok :)
8év általános
2év szakközép (otthagytam-vendéglátóipari)
4év gimi
1év OKJ számítógép kezelő és felhasználó
Most 2 éve Corvinus egyetem, Közigazgatás tudományi kar. Még egy év. (fizetős kb.2 millió lesz a végére)
Ha végeztem és még győzöm anyagilag, akkor ELTE jogi kar.
Talán alkotmányjogász, vagy ügyész szeretnék lenni. Esetleg büntetőperes ügyvéd-de arról nagyon lefele beszélnek :)
Tanulni sosem késő :)
Én sajnos elég korán otthagytam a sulit, mert akkor úgy gondoltam, hogy jobb lesz majd dolgozni....hát mostmár visszísorom azokat az éveket is, és így utólag belátom, hogy jobb lett volna tanulni, ameddig csak lehet....időközben lett egy kisfiam, de még előtt végeztem el egy tanfolyamot(ami igazából semmit sem ér).
Így most elvileg felszolgáló vagyok, vagy nevezzük meg hivatalosan, Vendéglátóipari eladó.
Amúgy előtte közgázba jártam, és ha újra kezdhetném, akkor oda visszamennék, és könyvelőnek, vagy valami hasonlónak tanulnék. Mert nagoyn szerettem a közgázt, csak az akkori fiatal és lázadó énem másképp döntött:D
én eddig tanítónőnek tanultam, de 2 év után az iskola és én arra a közös megegyezésre jutottunk, hogy elválunk egymástól.
nem tudom minek tanuljak most, de az biztos, hogy szeretnék. Budapestre jártam eddig, és most is ott keresnék iskolát.
ti mennyi ideig tanultatok annak amik most vagytok?
megérte? mi lennél ha újra kezdhetnéd?
szeretnék a ti példáitokból ötleteket meríteni.
:)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!