Mi a baj velem? (beszélgetés)
Én elég régről ismerem a neved, még emlékszem amikor egyszer az eredetét is elmesélted. Meg tudom hogy Guruljka úgyszólván a személyes jóismerőseként kezelt mindig téged...
És ezért "mintha" én is így éreznék, holott nem valószínű, hogy túl sokat beszélgettünk volna. :-)
Szerintem csak hiszed azt, hogy nem érdekelsz itt senkit. Hát már hogyne érdekelnél.
Egyébként meg, a depiellenes tényezőknek az egyike a megfelelő kommunikáció. Ez a hoxázás is egyfajta teret nyújt ehhez, ne hagyd ki, ha egyszer amúgyis szeretsz itt lenni.
Már írták korábban, hogy a jelenléted formáját kellene csupán egy kicsivel interaktívabb jellegűre venni, - napló vagy esetleg saját klub, na és akkor egyből lenne itt olyan helyed, ahol valakik figyelnek rád. Mi több, szimpatizálnak veled. :-)
Egy-egy fórum ezzel szemben csak ideiglenes, eseti kommunikáció.
Nekem sincs nagyon, de jól elvagyok a növényekkel és a macskámmal.😀
Nincs olyan kötelezettségünk hogy feltétlen keresnünk kell más emberek társaságát. Ha spontán megy a kapcsolódás akkor jó, de ami nem megy, nem kell erőltetni mert az csak feszültséget okoz. Az meg kinek jó? Annyi minden van ami lekötheti az ember figyelmét, és értelmesen töltheti az időt. Örömmel.😀
Ha elkezdted, fejezd be, hiszen így tényleg a sintéri kutya sem lesz rád kíváncsi.
Feldobod a labdát, aztán hátat fordítasz.
Mit jelent neked, hogy valaki kiváncsi rád?
Indits naplót bármiről, ami úgy érzed, veled kapcsolatos. Meglátod, lesznek, akik kiváncsiak.
Miről szeretnél beszélgetni?
Sokszor elég, ha bekapcsolódsz egy fórumba, mert van róla, pozitív, vagy negatív véleményed.
Ezt, hogy érted?
Hogy kérjenek rólad fotót, vagy hívjanak randira?