Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Mézes-narancsos puncs recept

Mézes-narancsos puncs recept

A Mézes-narancsos puncs hozzávalói:
teafilter
forróvíz
almalé
citromlé
narancslé
méz
citromkarika


A Mézes-narancsos puncs elkészítési módja:
A tea filtereket leöntjük ½ liter forró, lobogó vízzel, 5 percig ázni hagyjuk, majd kivesszük a filtereket. Az almalét felforrósítjuk, majd a citrom- és narancslével együtt a teához öntjük. Mézzel édesítjük. A citromkarika a díszítésre szolgálhat.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A mézes-narancsos puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook