Mézes mustáros csirke sóval vagy anélkül? (tudásbázis)
9. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Idealist2)
2012. okt. 31. 15:43
igen, finom:)
8. Mari20
2012. okt. 31. 15:29
finom zöldség salátával :)
izlés szerint a sózás
7. Zarahell
2012. okt. 31. 15:29
En soztam anno, es jo volt.
6. 34c48a3825
2012. okt. 31. 15:01
Ha ez egy normális, valódi pác, akkor igen, kell bele só, mert az lazítja a rostokat és hamarabb beeszi az ízeket a hús. Nem, nem keményedik meg tőle pácolás közben-kémia.
Ha valami műizé, akkor nem tudom, én olyat nem használok.
5. andyka93
2012. okt. 31. 14:55
Helló! Magába a pácba azért lenne jó sót tenni, mert kihozza az ízeket. Ha nem szeretnéd mert félsz, hogy esetleg a hús levet ereszt miatta, akkor úgy is megoldhatod, hogy közvetlenül a sütés előtt sózod meg.
4. Kriszti0711
2012. okt. 31. 14:55
Elvileg a sótól megkeményedik a hús, szóval én kihagynám. Majd főzés, sütés közben sóznám.
3. Idealist2 (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2012. okt. 31. 14:54
és finom lett?
2. 9b10f3d7ff
2012. okt. 31. 14:52
Szia, én sóztam.
1. Idealist2
2012. okt. 31. 14:51
Sziasztok mézes-mustáros csirkét akarok csinálni, de a receptem nem ír a pácba sót...be kell azért sózni a húst vagy ehez a páchoz nem szabad?