Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mézes mustáros csirke sóval vagy anélkül? fórum

Mézes mustáros csirke sóval vagy anélkül? (tudásbázis)


9. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Idealist2)
2012. okt. 31. 15:43
igen, finom:)
2012. okt. 31. 15:29

finom zöldség salátával :)


izlés szerint a sózás

2012. okt. 31. 15:29
En soztam anno, es jo volt.
2012. okt. 31. 15:01

Ha ez egy normális, valódi pác, akkor igen, kell bele só, mert az lazítja a rostokat és hamarabb beeszi az ízeket a hús. Nem, nem keményedik meg tőle pácolás közben-kémia.


Ha valami műizé, akkor nem tudom, én olyat nem használok.

2012. okt. 31. 14:55
Helló! Magába a pácba azért lenne jó sót tenni, mert kihozza az ízeket. Ha nem szeretnéd mert félsz, hogy esetleg a hús levet ereszt miatta, akkor úgy is megoldhatod, hogy közvetlenül a sütés előtt sózod meg.
2012. okt. 31. 14:55
Elvileg a sótól megkeményedik a hús, szóval én kihagynám. Majd főzés, sütés közben sóznám.
3. Idealist2 (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2012. okt. 31. 14:54
és finom lett?
2012. okt. 31. 14:52
Szia, én sóztam.
2012. okt. 31. 14:51
Sziasztok mézes-mustáros csirkét akarok csinálni, de a receptem nem ír a pácba sót...be kell azért sózni a húst vagy ehez a páchoz nem szabad?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook