Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mézben sült ananász recept

Mézben sült ananász recept

A Mézben sült ananász hozzávalói:
1 db ananász
1 evőkanál kristálycukor
5 evőkanál méz
5 szem szegfűszeg
5 szem szegfűbors


A Mézben sült ananász elkészítési módja:
Az ananászt meghámozzuk, kockákra vágjuk, a fűszerekkel, a kristálycukorral 2 dl vízben feltesszük főni. Mikor felére elfőtt, kivesszük a szegfűszeget, szegfűborsot, - hozzáadjuk a mézet és néhányszor megkeverve világos barnára karamellizáljuk.

Nagyon finom csemege! Keksszel, linzerkarikával körítve kiváló uzsonnaétel.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mézben sült ananász elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook