Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Mexikó csirkesaláta recept

Mexikó csirkesaláta recept

A Mexikó csirkesaláta hozzávalói:
1 fejes saláta
1 tölgysaláta-levél
1 evőkanál mustár
1 evőkanál spanyol borecet
1 evőkanál olívaolaj
2 paradicsom
200 g extra vékony zöldbab
4 sült csirkemell
só és bors


A Mexikó csirkesaláta elkészítési módja:
A szebb fejessaláta-leveleket mossuk meg a tölgysaláta-levéllel. Az öntet a mustár, az ecet, az olívaolaj, só és bors keveréke. Hámozzuk meg, magozzuk ki és daraboljuk fel a paradicsomokat, vágjuk le a zöldbabok végeit, majd főzzük meg. Fűszerezzük a salátát sóval, borssal és az öntettel. Vágjuk a csirkehúst vékony csíkokra egy késsel, és keverjük össze egy salátástálban a zöldbabbal, a paradicsommal és a maradék öntettel. Ezután tegyük ezt a keveréket a salátalevelekre, és tálaljuk frissen.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A mexikó csirkesaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook