Mexikó csirkesaláta recept

1 fejes saláta
1 tölgysaláta-levél
1 evőkanál mustár
1 evőkanál spanyol borecet
1 evőkanál olívaolaj
2 paradicsom
200 g extra vékony zöldbab
4 sült csirkemell
só és bors
A Mexikó csirkesaláta elkészítési módja:
A szebb fejessaláta-leveleket mossuk meg a tölgysaláta-levéllel. Az öntet a mustár, az ecet, az olívaolaj, só és bors keveréke. Hámozzuk meg, magozzuk ki és daraboljuk fel a paradicsomokat, vágjuk le a zöldbabok végeit, majd főzzük meg. Fűszerezzük a salátát sóval, borssal és az öntettel. Vágjuk a csirkehúst vékony csíkokra egy késsel, és keverjük össze egy salátástálban a zöldbabbal, a paradicsommal és a maradék öntettel. Ezután tegyük ezt a keveréket a salátalevelekre, és tálaljuk frissen.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. dec. 16. 14:32
A mexikó csirkesaláta elkészítési módja és hozzávalói.