Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Metélőhagymás tészta gombaraguval recept

Metélőhagymás tészta gombaraguval recept

A Metélőhagymás tészta gombaraguval hozzávalói:
50 dkg vegyes gomba,
15 dkg újhagyma,
1 evőkanál margarin,
só, fehér bors,
2 dl főzőtejszín,
1 csomag gombalevespor,
30 dkg spagetti,
másfél csokor metélőhagyma


A Metélőhagymás tészta gombaraguval elkészítési módja:
A gombát tisztítsd meg, és nagyságtól függően vágd félbe- vagy negyedekbe. Az új-hagymát szeleteld fel. A gombát a margarinon pirítsd meg. Add hozzá az újhagymát, sóval, borssal fűszerezd. Önts rá 2,5 dl vizet és a tejszínt, forrald fel, és keverd bele a gombalevesport. Gyenge tűzön kevergetve 5 percig főzd. A tésztát forrásban levő, bő, sós vízben főzd meg. A metélőhagymát néhány másodperccel a főzési idő letelte előtt tedd bele. A metélőhagymás tésztát szűrd le, és a gombaraguval tálald.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A metélőhagymás tészta gombaraguval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook