Mert szinte mindig abbamaradnak a diétás fórumok! (beszélgetés)
Én is itt vagyok még.
Mostanában elég sokat eszem és sok benne a süti is, de a heti 5 torna megvan. És szerencsére nem is hízom, sőt pár dekát fogytam is az elmúlt napokban.
Halihó!
Én tegnap végre újra zumbáztam :-)
Hello!
Na tényleg abba fog ez is maradni?
Amúgy már a Balcsin vagyok. Ma úsztam egy kicsit. A kaja kb semmi. Annyira meleg van. Szinte csak iszom egész nap. Reggelire eszem rendesen, utána szinte csak gyümölcsöt ettem. Na jó 4 körül lecsúszott egy fél kifli is.
Sziasztok csajok!
Még én is itt vagyok csak nem voltam itthon egy hétig, ezért nem tudtam írni.
Megvolt a tornám: 30-35 perc alakformálás minden testrészre (ma szereztem, nem lesz a kedvencem, de néha jó lesz) + 20 perc zumba
az első után hiányérzetem volt, úgyhogy még mozognom kellett
Most nem esett nehezemre. Még jó, hogy reggel nyafogtam, hogy mennyire szenvedek :))
Jó reggelt csajok!úgy tűnik nekem már elvonási tüneteim vannak mert éjjel zumbával álmodtam,azzal hogy próbáltam egy jó pár embert rábeszélni hogy az milyen jó :-) Kár hogy én már vagy 5 napja nem zumbáztam... :-s
Görcsöl nagyon a hasam de közbe még nem akar megjönni,kezd ebből elegem lenni mert már nagyon hiányzik a mozgás de tegnap is annyira görcsöltem hogy rosszúl voltam már tőle.
Még életemben nem teniszeztem.
De biztos jó szórakozás, jó közös program lehet (annak, aki tud teniszezni:)
:( Sajnalom, hogy nem leled oromodet benne. Nekem is vannak ilyen napjaim, de egesz nap ulok, ugyhogy utanna jol esik egy kis mozgas.
Tegnap parom miutan fidoglottem a tornatol nyogte ki, hogy ugy gondolta megyunk teniszezni, hatha ma osszejon....
de szeretem, mégis nehéz elkezdeni és közben is várom, hogy vége legyen
Most is szól a zumba zenéje :)
Eleve nem vagyok hozzászokva a mozgáshoz, mindig is lusta gyerek voltam, és később sem sikerült megszeretni a sportot.
Mindet szenvedésnek élem meg, mert elfáradok, leizzadok, lihegek stb.
De azért csinálom :)
Hát nem! Nekem álltalában mindegyik szenvedés.
Látod még mindig itt vagyok!
Zumbázni szoktam meg vagy 5 különböző alakformáló tornát csinálok felváltva. Lehet, hogy a bőség zavara?!
Nem is fogok csak délben tornázni, mert Manóm ébredezik már. Vele meg vicc a torna.
Én meg nem tornáztam végül, de megettem a maradék párolt zöldségeket.
És most megint jön a problémám: mit tornázzak ma?
fél nyolcig adtam magamnak időt a gondolkodásra
En is ehes voltam...
Tornaztam aztan mentem furdeni, de olyan rosszul lettem, hogy alig tudtam megtorolkozni es rohani a hutobe enni valamit. ettem 2 banant 1 nagy joghurttal osszekeverve, de nem segitett sokat, ugyhogy kesobb meg ettem puliszkat...
Végül egy jó kis fenékformálás lett belőle. Még este akartam valami mást is csinálni, de már nem vagyok benne biztos, hogy elkezdem.
Ráadásul éhes is vagyok! Este 10-kor!!!
nalam is hangualtfuggo:)) nagyon is, csak multheten 3 torna lett 5 helyett, ezert kemenyitettem be.
Zumbazz egyet, attol jokedved lesz:)
nekem is ezt kellene csinálni, de nálam annyira hangulat függő, hogy mit csinálok
még mindig tele vagyok és még mindig nem döntöttem el, mit tornázzak...
szia!
en az elobb elterveztem mit fogok tornazni a heten, kivancsi vagyok mennyire fogom megvalositani:-s
Én hétvégén kicsit elengedtem magam a kaja terén, de a mozgást csináltam ügyesen.
Ma eddig takarítottam, mostam stb. Szóval pörögtem. Most ebédeltem, várok picit, aztán megyek tornázni (ha Manóm engedi). Csak a szokásos gonddal kűzdök: mit tornázzak?
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Beszélgessünk a fórumokról!
- DOKI! ÉNZSŐL! Nehéz beleszólni a fórumokba?
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Ha már megjött a mensim, hogy érjem el, hogy hamarabb abbamaradjon?
- Hormonproblémák miatt antibébit kezdtem szedni. Amint elkezdtem, másnap abbamaradt a vérzés. Mit tegyek?