Beszélgessünk a fórumokról! (beszélgetés)
Én azt nem értem,hogy vannak hozzászólók:
-nem ismeri a helyesírást
-nem ismeri a helyes szórendet
-nem tartja be (játékok) az íratlan szabályokat
(olyan célt tűz ki,ami teljesíthetetlen)
Ez a kifakadás hirtelen felindulásból született.
Tisztelt Úrhölgyem!
Ha nem tetszik az alpári hangnem, kérem kerülje a fórum olvasgatását, és a probléma máris megoldódott.
Nekem meg az Ön neve nem tetszik, de eszembe se jutott volna szóvá tenni ha nem kekeckedik itten.
Fáncsi fórumra gondolsz?
Tudtommal kiborutl az illető, és nem véletlen, hanem mert rászálltak többen is...
Kiváncsi vagyok a véleményetekre :
Egyesek, bizonyos fórumokban hogy engedhetnek meg ilyen alpári hangot ? Még jó, hogy kipontozzák a "kényes" szavak egy részét.
Két fórumban futottunk össze ugyanabban a témában...Nem akarok kötekedni, csak kissé fáziskésésben vagyok, már megértettem!
Pussz Neked, hiányoltalak az utóbbi időben egy kicsit :)))
na, ezen nem csodálkozom..:))))
nemrég beírtam egy új fórumba, hogy 6 másik ugyanilyen van már.. huuu, teljesen vérig sértődött aki nyitotta..:) szépen el lettem küldve melegebb égtájakra..:))))
(pedig arról nem is szóltam neki, hogy a fórum címe tele van helyesírási hibával!!:DDDD - amit már azóta Ti ki is javítottatok szerencsére)
KI AZ A STEVE??? HAMMMMM!!
Ok, köszike! :DD
napról-napra, hétről-hétre lelkesen nyílnak a fórumok és tudásbázisok..:)))
ráadásul olyan témákban, amit elég lenne csak megszavaztatni.. meg olyan témában is, amiből már van egy rakás topic..
megint kezd kaotikussá válni az egész...
istenem, no comment..:))
Szerintem nagyon jók a fórumok.
Találok köztük olyant, ami érdekel, s én is indíthatok, ha olyan kérdésem van.
Ez olyan, mintha többszáz jópofa ember összeülne dumcsizni.
Szuper a HOXA !!!
Ezt te komolyan gondolod? :)))
A chatszobád nem tünt el, csak össze lett vonva a régi chat-es topikkal. Keress rá, és nézd meg!
Oké. :))
Gondoltam. :))
Tudom-tudom :P Nem kaptam tőle lecseszést.
Csak épp kétértelműen akartam megérteni :D
Most olyan pihentagyú vagyok, érted :)