Mérleg trükkök (humor) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mérleg trükkök (humor)
Lehet hogy nem is vagyok annyira kövér?! Megvannak a manduláim, a vakbelem, hosszú a hajam, amin még festék is van, sőt általában összefogva hordom, hajgumi plusz súly, körmök lakkozva (néha a lábamon is - felháborító!!!)
Jaa és portalanítsuk a mérleget!!!:))
(Már másodszor olvastam a cikket, annyira jó)
Kedves Hoxa!
Ez nagyon jó volt.
Szerintem egy vakbél műtéttel biztos nyer az ember. Már ha belegondoltok: előtte már este sem lehet inni sem meg enni sem. Utána legalább 1 napig nem is kívánod. Ezen kívül, ha megmondjátok a rokonoknak, hogy ne hozzanak be neked kaját, akkor a kórházi koszttól is fogyni fogsz, ez garantált. A lényeg, hogy akkor állj a mérlegra, amint hazaértél a kórházból, és csak utána egyél.
Tanulányodba beírható adatok:
- műtét utáni testsúly - 0,005 dkg
- vacsi utáni testsúly + 1,000 kg.
Egyébként jól vagyok:)))))
A "köldökszösz" vajon mennyit nyomhat? :-P
(Egy másik fórumon olvastam, h minden pasinak van "köldökszösze", akármilyen pólót, inget akármit vesz magára, estére mindig megjelenik. :-)))
Nagyon jót röhögtem.
Nekem aztán nem kell ilyen mérleg, inkább beleharapok a sütimbe.
hu.....
igazan szuperjo cikk ...gratula!!!
meg tobb ijet kerunk :)
Köszi, Hoxa, hétfő reggel olvastam. Ma már megvan a napi jó hangulat!
Én egy nagyon alapos zuhanyt is javaslok, aztán legalább fél óra törülközést, erőteljesen. :)
Szemölcs, körömlakk, ezen kívül műköröm, műszempilla,...
Ezek is "súlyos problémák" lehetnek.
Minden nap 3x testradír és hideg-meleg váltó zuhany (a kisebb test, kisebb súlyú alapon)
Mit lehessen tudni...?
Hoxa, nagyon tetszett a cikked.
Másrészről most magamon is jókorát nevettem: mostanában vettek a családban egy digitális mérleget, lemértem magam rajta s teljesen beijedtem, mert vagy jó fél kilóval többet mutatott mint a régi mechanikus. Úgyhogy maradok a réginél.
Luxus: ha vállnál hosszabb hajad van
Ha mindkét füled megvan
Illetve ha túlméretezettek(genetikai hibából kifolyólag) a kebleid.
Tapasztalati tény.....sajna.
Jó ötlet a mandula és a bütyök is!!!
Gyűjtsünk még ötleteket és kibővítem a cikket. :)