Léteznek Farmville-s trükkök? (beszélgetés)
Hát nem biztos, hogy az, mert pl, ha valaki szán pénzt (dollárt) arra, hogy FV-t vásároljon, és azért olyan dolgot vesz, amiért sok xp jár, akkor léphet szinteket.
Nekem volt olyan szomszédom, aki szaud- arábiai, Ő volt ilyen, hogy 1 nap, még a 100-as szint felett is 10 szintet lépett. 400 fölött törölte is a farmjár, gondolom nem talált már semmi érdekeset benne, mivel pénzésrt mindent megvett
Azt tudom mondani hogy bizti az egyklikkes kiajánlásra kattintottál és így nem mutatja neked hogy mit akarsz kiajánlani :)
Ezt vissza lehet állítani a beállításoknál.
Amúgy Farmville Fan Club és ott mindent megtalálsz :)
Segítsééééééééég valaki:)
A farmomon bármit learatok vagy akármit csinálok, az eredményt nem tudom továbbküldeni, mert nem jelenik meg.
Pl ha a ládából learatom a fákat, nem jelenik meg sem facsemete, sem kanna stb. . . de ez már 2 hete igy van. Először azt hittem hogy valamit varriálnak (fejlesztenek) azért nem, de a másik farmomon (mert 2 van) ott semmi gáz. Valakinek valami tippje??
Sziasztok!
Ezt hol találom meg?: "farmville forum-add me"
Én 41-es szinten vagyok,és már lassan 2 hete nem tudok semmit csinálni mert alig enged valamit a farm!mindig lefagy meg nem tudok eladni meg ilyenek:(
De én ugy tudtam fejlődni hogy olyat ültettem amiért 2xp-t ad és sok pénzt is!épületeket vettem amikre sok xp jár!midig mentem szomszédolni,és a közzé tett dolgokat igyekeztem felvenni!de trükköket nem tudok.én sokat foglalkoztam a farmommal.Ennyi.Kiszámoltam az érési időket megnéztem mit érdemes ültetni!
Be kell jelölni az ismerősöket, vagy ha láttok pl. itt akik keresnek szomszédot, őket jelöljétek be.
A játékon belül van egy olyan fül, hogy 'My neighbors' itt pedig bejelölhetitek, kiket szeretnétek felvenni, az add ... as neighbor'-ral vesztek fel szomszédot.
Vagy pedig egyszerűen a játékon belül alul ahol a szomszédok vannak arra rákattintotok és kiválasztjátok, kit akartok szomszédnak.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- Facebookon a Cityville és Farmville játékokból hogy tudom magam törölni?