Méregtelenítés- segítenétek? (beszélgetés)
Jah es a bojt, amig nem emesztesz, a szervezet tud regeneralodni. Sokat kell inni. Eleg naponta 1-2 alkalommal enni.
Ezt elfelejtettem odabiggyeszteni az elozo vegere.
Meregteleniteni csak egeszseges, jol mukodo szervekkel szabad.
Gyogytea, haha :)
Szerintem a legegyszerubb es legbiztosabb modja a meregtelenitesnek, ha elkezded potolni azokat a tapanyagokat, vitaminokat, asvanyi anyagokat, amikbol keveshez jutsz hozza es azok elvegzik a dolgukat.
Ha a szervezet megkap mindent, javul a szervezet tisztulasi folyamata es az eleg is, ha nincsen nagyon komoly mergezettseg a szervezetben.
Orvos mondta, hogy az ilyen kúraszerű "méregtelenítések" meg "tisztítások" többet ártanak, mint használnak. Abba kell hagyni a "mérgek" bevitelét, és minden oké lesz.
True Story.
Óvatosan vágj bele, fokozatosan! Ha túl drasztikusan látsz hozzá, akkor könnyen szerezhetsz rossz élményeket. pl. hasmenés, fejfájás, hidegrázás
Vegyél gyógyszertárban salaktalanító teát és idd azt lefekvés előtt. És könnyíts az étrendeden. Sok gyümölcs, zöldség, saláta, könnyű húsok, halak, teljeskiőrlésű pékáruk.
Azt javaslom hogy hagyd a csudába, hülyeség az egész!
Élj, táplálkozz, mozogj egészségesen, és akkor a betegségek is elkerülnek!
Arra szántam rá magam, hogy méregtelenítem a szervezetemet, ugyanis sok betegség ért mostanában.
Nem nagyon tudom, mivel kezdjek hozzá, mert még sose csináltam. Úgy gondoltam gyógyteával kezdeném, mit javasoltok?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után?