Mentsetek meg! Kozmetikust keresek (beszélgetés)
Abasáron keresek elsősorban kozmetikust de műkörmöst is. Nem rég költöztem!
Kérem aki segíteni írjon! Köszönöm!
nem járok. az arcom-bőröm miatt sose kellett. és epiláltam, de meguntam és a borotvától megerősödött. meg hát jó lenne ha egy hnapig babapopsi sima lenne a bőröm :)))
de most kiderult, h két hazzal arrabb van egy kozmetika. oda ma becsöngetek és megkérdezem oket.
de azt se tudom milyen hosszan kell meghagyni a szört ha regota borortvalja az ember..szamit az?
ott nem tudok:(
de hogy fogsz;)fáj az biztos, de ha találsz egy ügyes kozmetikust akkor túléled(egyébként is;))
Nem jársz kozmetikushoz?Ő nem csinál?
ugyertem h valami megbizhato olcsó kozmetikus a 22kerben :))
azt gondolom h elefogok dögleni az intimbe...:|
Először elég kellemetlen,de ki lehet bírni;)
Megéri egyszer a kínlódást:D
semmi gond! Direkt nem írtam a címbe a helyszínt, hátha másnak is szüksége lesz a topikra :)
És az elérhetőséget előre is köszönöm!
nekem is ugyan ez a gondom!! csak XXII ker és XI ker :)
havalaki tud jót nekem is írjon erről a környékrl. uyganezt szeretném én is mint r.m.
r.m.! tesom a blahara jár egy nagyon jó kozmetikus lányhoz, megkérdezem töle holnap hogy hova, és este megírom 8 fele! és bocsi h kihasználom a fórumnyitásodat :))
Kozmetikust keresek, de nem járok sikerrel.
A 19-20-21 kerületben vagy a hatos villamos vonalán, a körúton keresek kozmetikust, kifejezetten gyantázásra a következő igényekkel:
- teljes láb, intim, hónalj gyanta + szemöldökszedés ne kerüljön többe kb 5e forintnál
- az intim gyantát ne patronossal csinálja.
Priviben is jöhetnek az ajánlatok, honlapcímek, bármi. Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Arcbőrömre keresek hatékony kozmetikumot...
- Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni?
- Profi kozmetikust keresek
- Jó kozmetikust keresek Debrecenben, tud valaki ajánlani?
- Olcsó kozmetikust keresek Bp-en.
- Szegeden keresek jó kozmetikust!!:)