Profi kozmetikust keresek (beszélgetés)
Száva Katalin (Újpest) Tungsram u. 51
(30)924-5859
Már elég sok kozmetikust végig jártam, de szerintem ő a legjobb:)
Sziasztok, újpesten lakom(IV. ker) kozmetikust keresek, eddig nem nagyon jártam de most elhatároztam h szépítek magamon :) úgyhogy ha esetleg vki tudna ajánlni egy jó kozmetikust itt a közelbe azt megköszönném :)
H.Helga
Szia! Köszönöm, érdekelne a száma!
Nagyon kedves vagy privátban írd meg,légyszíves!
Szia!
Nekem is elküldenéd a számát? Meg, hogy mennyi egy ilyen kezelés? Pontosan a 3.kerületben hol van? köszönöm.
Szia!
Nagyon jó, alapos kozmetikust tudok ajánlani Budán a III. kerületben! (bár nincs közel Hozzád)
Nekem nyár előtt csinált arctisztítást és utána nem lehetett rám ismerni :) nem azt mondom, hogy kellemes az a 2 óra, de megéri!!
Tényleg lelkiismeretes, nem kapkod és alaposan mindent kinyomiz a pofidon :)
...ha érdekel priviben elküldöm a számát!!!
Olyan kozmetikust keresek, aki maradéktalanul és szépen kitisztítja az arcom. Sajnos az a tapasztalatom, hogy ezt a részt sok kozmetikus elnagyolja. Nekem nem kell mindenféle extra pakolás meg illóolajak ,csak az, hogy a legutolsó miteszer is legyen szakszerűen és szépen eltávolítva. Sajnos ,ha nem így van nekiesek én, annak meg sosincs jó vége!
Elsősorban budai oldalon érdekel, mert budaörsi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:)
- Arcbőrömre keresek hatékony kozmetikumot...
- Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni?
- Mentsetek meg! Kozmetikust keresek
- Jó kozmetikust keresek Debrecenben, tud valaki ajánlani?
- Ajánlanátok Nyíregyházán jó kozmetikust aki profi tartós sminket /tetoválást/ készít?