Mennyit várjunk? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mennyit várjunk?
Én akkor lépnék, vagy fogok lépni, ha már túl sokszor veszekszünk és nincs javulás, nincs megváltozás, amíg van valami változás, addig van hajtóerő, de aztán, márcsak a vita és az ami végül tiszteletlenséget, ronda szavakat szül.
Nem tudom hol a tolerancia határa, de két embernek meg kell tudni érteni egymást, ha szeretik egymást, ha az egyiket valami zavarja vagy bántja , akkor azt a másiknak meg kell értenie, és igyekeznie kell nem a másik agyára menni.Ha nem tesz semmit, akkor önző, és igazából nem is szerelmes.
2 hét után? És el is hitted neki ezt az indokot?
Tuti nem százas a srác...
Az ideális férfi és nő nem létezik.A problémákat ki lehet védeni az együtt járással.Megismeri az ember a másikat.
Bölcs ember mondta "ha nem tudtok egy azon dolgon nevetni akkor nem érdemes házasodni"kb.így lehet,hogy nem pontosan emlékszem,de a lényeg benne van.
Én is ebben a cipőben vagyok... :(
Meg is léptem a lépést 3 év után.. Persze előtte megpróbáltunk mindent. Tisztáztuk,hogy nekem mi nem tetszik, neki mi nem tetszik, próbáltunk változtatni, eltelt fél év és nem változott semmi.. Jobb nem lett, viszont többet veszekedtünk. Így hát megléptem. Úgy gondolom még mindig jobb most, mint ha eltelt volna még 3 év és csak utána...
:(
jó cikk, tetszik. s milyen igaz valhol...
Fel kell tenni a kérdést, hogy ha semmit nem változtatna az illető önmagán, akkor is vele akarnánke leélni az életünket..ha a válasz nem...akkor lépni kell..
Ugrás a teljes írásra: Mennyit várjunk?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Kisfiam 3, 5 éves és alig beszél. Mindenki azt tanácsolja, hogy várjunk, de meddig?
- Mindent a babaúszásról! Érdemes most el kezdeni, vagy várjunk a jobb időre? Megbetegedhet tőle a baba? Meddig van búvár reflex?
- Fizessek vagy várjunk a postára?
- 6éves lányomnak nagyon mozog az alsó 2foga. Próbáljuk kivenni vagy várjunk mig kiesik magától?
- Ösztönözzük-e a gyermeket a járás terén, vagy várjunk, amíg ő akarja?