Mennyit kér manapság egy szobafestő kb 50-60 nm panelház kimeszeléséért? (tudásbázis)
46nm panel a festéket mi vettük.A "mester" munkadíjja 60ezer Ft volt...
Szóval idén magunk csináljuk.
erre szoktam azt mondani, hogy sok a szakbarbár:((
Nem bízom a "mester"-ekben:S Tisztelet persze a kivételnek, aki erősíti a szabályt:D
ez nagyon durva...most kiakadtam:S
Mi most készülünk majd festeni, de magunk. Én ennyit egy "mesternek" sem vagyok hajlandó fizetni.
Ennyi pénzt!!!
Hát ezt szorozd be még 2-vagy 3-mal.
Pl. amire nem is gondol az ember, hatalmas sok négyzetméter a plafonok
Én tegnap festettem, 600 ft négyzetméterenként, de nem az alapterület négyzetméterét kell alapul venni, hanem a falak négyzetméterét:)
Nekem pl az alapterület 13 négyzetméter volt, de a fal az 48 nméterre jött ki, Ez elég kevés, mert az előszobán van 6 ajtó. A konyhában alig van falfelület nert beépített szekrény van, amit nem szedettem le, mert 3 éve volt a teljes felújítás, ez inkább csak tisztasági festés volt.
Nekünk egy szoba volt (kb. 21 nm) 20 000 de baráti alapon. Ez glettelés és festés volt.
De a festők általában nem alapterület alapján számolnak, hanem a falfelület nm alapján :S
jó sokat:((
szerintem vagy 50ezret is elkér.
További ajánlott fórumok:
- Egy ügyes szobafestő talál munkát?
- Van valaki a Hoxán, aki szobafestő?Vagy a párja?
- Vennék egy festékszórót de nem tudom melyiket vegyem meg TV Shop vagy TOP Shop? Vagy jó egy olcsóbb is szobafestéshez?
- Megbízható szobafestőt Budapesten tudtok ajánlani?
- Eger közelében szobafestőt tudtok ajánlani?
- Svédországban szobafestőkre van igény? Ha nem is dolgozik gyorsan, de igényes a munkájára, számlát+garanciát ad - lenne kereslet munkájára?