Egy ügyes szobafestő talál munkát? (beszélgetés)
Mert ne menjen máshoz, ha ő neki kell valami kis dolog, akkor álljon készen azonnal 😊 Aztán ha majd szerencsétlen szakinak nem lesz munkája és elmegy esetleg külföldre, vagy vált, akkor "jáááj, nincs szakember".
Viccet félretéve: mindenkinek jó, ha a szakembert ajánlják (szerintem).
Már nem egyszer jártunk úgy, hogy ajánlottuk valakinek, aztán annyi munkája lett, hogy minket hagyott utoljára, vagy már fel sem vette a telefont. Legutóbbi egy asztalos volt, a fiamék megbízták egy nagyobb munkával, majd még többször ezzel azzal, hintaépítés, stb.
Volt egy jó ablaktisztítóm, a barátnőm jóval több pénzt adott neki, amennyit a hölgy kért, így tőlem elmaradozott.
Ugyanígy jártunk festővel is, most redőnyös-ablakos emberre akadtunk, de őt nem áruljuk el senkinek.
Az édesapám szobafestő, de csak mellékállásban. Az eredeti szakmája is ez,de a folyamatosan visszatérő váll problémái miatt csak havi egy-két munkát vállal.
Sokszor invitál,hogy segítsek neki, és mivel a főállásom elég rugalmas,úgy gondoltam megtanulom tőle ezt a mesterséget,segítek neki, késôbb akár saját is egyéni vállalkozást is indíthatnék. A munka maga is impozáns.
Én Budapesten élek, az apám Szolnokon. Budapesten is lenne munka?
Nem lehet a szakikkal már Dunát rekeszteni?
Milyen árak vannak? Nyilván apám csak a vidéki tarifákat tudja.
Elsősorban a magam ura lenne a cél, azon belül is a bérkiegészítés lenne a prioritás.
További ajánlott fórumok:
- Munkakeresés...avagy Ki hogyan, milyen úton talált munkát?
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Szerinted ha valaki nagyon akar, akkor talál munkát?
- Hol lehet munkát találni?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Miért nem lehet ebben az országban munkát találni? :(