Mennyit híztál a terhessége(i)d alatt? (beszélgetés)
26 kg-t. Most 5 hónapos a kislányom, de már csak max 1-2 kg lehet rajtam.
32 kg -t de semmi sem maradt, a szülés utáni első évben mind eltünt és azóta sem akartak visszajönni
Elsőnél 20,de nagyon vizes voltam.
Sziasztok!
Első terhességem alatt (27 évesen) 51kg-ról indultam és meg sem álltam 63kg-ig. Szülés után, (szerintem a szoptatástól) néhány hónap alatt leolvadtak a fölös kilók.
Most (29 évesen) várom a második babát, 23. héten plussz 5-6 kg-nál járok.
Szerintem nem a felszedett kilók számítanak, hanem hogy egészséges legyen a terhesség és a babó!
Szép babavárást mindenkinek!
Az elsőnél 14 kg-ot.
A másodiknál 8-at.
A harmadiknál 6-ot.
20-kilot !!azota lement szerencsére
1. gyerkőc: 12 kg, sós, édes dolgokat ettem,kislány lett.
2-nál: 11 kg savanyúkat, a mandarinért majd meghaltam, napi 1,5 kg, kisfiú :)
3-nál: 14 kg, szintén savanyú kaják, kisfiú :)
6 hónapos a legkisebb mindháromnál 67 kg-mal kezdtem a terhességet, most 69 kg vagyok.
Az álomsúlyom 60-62 kg. van min dolgozni, bár így is szerencsére olvadoznak a kg-ok.
:)
Én 21 kg-ot híztam aminek nagy része sajnos még mindig rajtam van :-((((
1-ső gyerekkel 30kg:(2-kal 25kg:(Lementtek a kg,örülök nagyon:)))
25 kg-t mindkét gyermekemmel... éppen egy év alatt álltam vissza a normál súlyomra mindkét gyermekemnél.
20 kg-t, de 2 hónappal szülés után mind lement.
kétszer voltam terhes és mindkét alkalommal 13 kg-t híztam
54-ről 63-mal mentem szülni. A kórházból 57-tel jöttem ki, 6 hónap múlva 52kg voltam. Most másfél éves a kislányom és 49kg vagyok.
22kg édességet kívántam fiam született,:))))
A nagylányommal 5kg-t,7.5kg ment le,szóval mínuszban voltam szülés után, a kislányommal 7kg híztam,és 4kg ment le szüléskor.
1.baba 17 kg
2.baba 11 kg, ebből 3 kg maradt rajtam a szülés után
14 et,68 ról 82 kg ra...pár hónap múlva 58 voltam:)
13 kilót, ebből a kórházban lement 9, a maradék négy pedig 3-4 hét alatt olvadt le rólam.
Sziasztok! Terhességem előtt 54kg voltam,majd a 9.hónap végére 74kg lettem.Szülés után rögtön lement több,mint 10kg(rengeteg volt a víz rajtam),és most egy év elteltével újra 54kg vagyok!!!!
Egész ügyes mindenki én most a 28.héten 70kg vagyok és olyan 63-64kg voltam mielőtt teherbe estem.
Szia.Én 30 kg-ot híztam,de ebből 15 kg az utolsó hónapban jött(toxémia,és víz)65 kg-al kezdtem a terhességet,95-el fejeztem be.Most 62 kg vagyok:)
Barackot és csokit ettem,és a csípőset,amit azóta is imádok.
Kisfiam lett:)
én most 20 hetes t. vagyok,57ről 61re híztam.Brutálisan vizesedek,dagad a bokám..
További ajánlott fórumok: