Mennyit híztál a terhességed/-id alatt? (beszélgetés)
55 kg-val kezdtem a terhességet és 82 kg-val mentem szülni:)nem voltam rosszul és nem zabáltam magam halálra, úgyhogy fogalmam sincs hogy sikerült!:Dszüléssel 6 kiló ment le :S
azóta semmilyen fogyókúrával már 60 kilónál tartok!MÉG 5 kiló és boldog leszek!:)
1 terhességnél 54kg-val kezdtem 63kg-val szültem.
2. 10-et híztam (2 babával)
En 51 kilo 15 evesen lehettem utoljara :)
29 evesen estem teherbe 65 kiloval kb. 83,5 voltam, mikor szultem, es 8 es fel honappal a szules utan 66 korul mozgok, viszont a testem teljesen atalakult, a regi ruhaim toredeke jon csak ram, de dolgozom az "ugyon" :)
hát nem tudom mert én 3 gyermeket szültem nem vagyok 30 éves és 2 simán született de nekem a 4 napon már az eredeti sulyomhoz közeli kg voltam.a 3 gyermekemnél 4 nap alatt 20 kg-ot adtam le mert hétfön megszületett,kedden este meghalt,szerda-csütörtök maga a pokol volt és pénteken haza engedtek nyomoruságomat nembirták már elnézni meg azt hogy éjjel nappal sirok,
nekem nem kellett fogyoznom lemegy az szépen lassan,1 babánál 13,5 kg ,2.baba 17,5 kg ,3 babánál 7,5 kg.ot hiztam,de a 3 baba a 29 héten született meg 1530 gr-mal a 2 baba 22 nappal korábban és 3550gr-mal az elsö baba 18 nappal korábban 3300gr-mal.
én átlagosalkat vagyok és szerencsés is mert könnyen letudtam adni a plusz sulyomat.és mindent ettem amit csak megkivántam még éjjel is.
Én is így voltam!
Pedig azt hittem nem lesz ilyen szerencsém,mert amúgy sem vagyok egy nádszál...
Ha a terhesség alatt kicsit odafigyelsz arra mit eszel, a szülés után könnyebben le tudod adni a felszedett kilókat!
Igaz..befolyásolhat hogy milyen alkatú vagy..ha hízékony akkor kicsit nehezebb dolgod van:)
Sziasztok!
Én az elsővel 19 kg-ot a másodikkal 21 kg-ot híztam.
Most a harmadikkal 13 hetes vagyok, de még egy deka sem jött fel..remélem nem is lesz annyi, mint az előzőeknél volt..
AZ ELSŐVEL 22 KG
A MÁSODIKAL 16 KG
A HARMADIKAL 12 KG
Nem rég szültem az első babómat, 15 kilót híztam.
Igyekszem leadni...:)
fiacskámnál 17-et,nagyon nyomtam a nasit sajna..
pocilakóval 18hetesek vagyunk, eddig 2kg
Én 13kg-t híztam,és mikor hazajöttünk a kórházból a mérleg -11et mutatott. 2kg maradt rajtam ami azóta bőven lement.Egész tini koromban meg mióta érdekel egy lányt/nőt a súlya mindig is 52-53voltam a 162cm-hez és most már csak 49vagyok.Soha nem voltam még ennyi.
10hós a lányom.