Mennyire lesz hátrány ez számomra párkapcsolat terén? (beszélgetés)
Akkor miért írtad ezt ki?
Ha a párod nyálát nem fogod elfogadni, hogyan akarsz tovább menni?
Fejben tuti nem vagy ennyi, mert akkor tudnál különbséget tenni a testvér, szülő nyálától, szájától,és a szerelmed édes ajkától.
Tuti szájba vágtam volna tesóm, ha ilyen hülyeséget csinál velem,pedig imádom az öcsémet.
Ha majd vonzódsz valakihez, szerelmes leszel, akkor a nyál nem fog zavarni. Én se eszek más evőeszközével, a gyerek után se eszem meg a maradékot.
De egy csókolózás vagy egyéb testi dolog más lapra tartoznak.
A szájszag meg megint más... Büdős szájú emberrel senkinek nincs kedves csókolózni!
Szerintem, csak egy gyerek a kiírója. Ha bele gondolsz, akkor egy fiatal felnőtt nem ír ilyet ki.Szerintem! Mint ahogy az arcnyalást sem értettem. Elég perverz vagyok, de nem szokásom/szokásunk nyalni a másik arcát. Vagyis még nem igen jutott ilyen eszembe. :D
Rosszul lennék, ha a szüleim tennének ilyet, az tuti, de a barátnőmet is leosztanám. :D
Akkor a megoldás: a barátnővel kell csókolózni..-)
A nők rám is mindig nagy hatással voltak..-)
Emlékszel még a mi első gimis csókunkra?..-)))
wowwwww....
Ma egy torta szelet ment a selejtbe, mert torott volt. Az oldalso pulton hagytam. Nem volt vendeg arra, lassacskan eszegettem. Aztan egyszer csak azt hittem, rosszul latok. A fonokom kanalazta. O vitte volna ki, tudta, mi a helyzet, de wtf? Joban vagyunk, de ennyire?
Ha megkerdezi, es egy tiszta kanallal egy falatot levesz az erintetlen reszbol, legyen! De o csak ugy nekiallt bepuszilni amit en mar "megcsocsaltam".
Rajtam kivul senki nem ganezza ki az oltozot meg a szemelyzeti budit, annyi fertotlenito nem fogy senkinel, mint nalam, ugyhigy arrol van sejtese, hogy nem vagyok egy pudvas alak, de, de, de...
Igazából úgy vagyok vele, ha a barátnőm nyalná meg az arcom, az nem zavarna szerintem, mintha a családtagom tenné ezt.
Azt végképp nem bírom.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!
- Mik a mai párkapcsolati szerepek fizetés terén?
- ....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén?