Mennyire fontos neked a pénz? (beszélgetős fórum)
Nekem nagyon. Hajtom is amennyire tudom, hogy ne szenvedjek hiányt semmiben, és ne kelljen mástól függnöm.
Amennyire kell, miért mondanám hogy nem érdekel de nem az első . Egészség van minden van...
nem fontos, jó munkám van, jó körülmények között, szerencsés családban, de engem nem boldogít, csak megkönnyíti a napjaimat.
Jó lenne a több,de ami van azt is be lehet osztani,és be is kell.úgyhogy...
nagyon is fontos, hiába mondják, hogy az egészség fontosabb, ha nem vagy egészséges akkor miből veszel gyógyszereket??Csak kell a pénz, vagyis a pénz a legfontosabb, anélkül nincs semmi.
Eléggé fontos,sajnos.Biztonságot ad az embernek ha van egy kis tartalék.Szerencsére nekünk most van,na nem nagyon sok ,de azért jó érzés hogy van:)
nagyon fontos de gyerekeimet a világ összes pénzéért se adnám.
Nagyon, de azért nem a legfontosabb.
Nagyon fontos, de tudni kell beosztani!
A pénznél sok fontosabb dolog van. Az egyik az, hogy bánnak vele - George Hilton klasszikus mondata.
Mélyen egyetértek vele.
nagyon, nagyon fontos!!! Lenne... :-((
Ez igy van ezzel én is igy vagyok :))
Ha sok van és sokat is vásárolok valahogy nem értékelem annyira olyan természetes lesz, de ha nincs na akkor nagyon fontos (lenne).
Sajna ez a világ roppant pénzcentrikus. Így hónapról hónapra fontos a pénz. Van aki bevallja, van aki tagadja:)
Hát abból élünk vagy nem?
ja semmi csak irtad h te szinte mindent megvehetsz erre irtam h jó neked
vagy bárkinek aki megengedi. nekem örülök ha jelen pillanatban a legfontosabbakat megveszem.
persze h igaz,én pl x hónapja nem dolgozok,szar mert most itt a nyár és szinte mindent ki kell hagynom...minden programot,arrol nemis beszélve h ruhák stb...fodrász óóó ,:)
igenis fontos és nem boldogit de jo ha van,hisz biztonságot ad.ha nem apámmal élnék,már rég éhen haltam volna ...
nagyon fontos és szükséges....kell!
Csak annyira, hogy éhen ne haljunk, és fedél legyen a fejünk felett.
Ha már megvan, nem, de amikor nincs....
Ez nem igaz. Akinek van annak is nagyon fontos.
Az egészség után következik!
Pénzre mindig mindenhol szüksség van és jó ha az ember félre is tud tenni, mert sohasem tudhatja mit hoz a jövő. Sajnos fontos.
Határtalan vágyaink nincsenek,a hétköznapira nagyjából elég. Csak legyen munkánk, és egészségünk.
Nagyon.
Aki mást mond az hazudik. Vagy van pénze.
Akinek van, annak nem fontos. Akinek nincs, na annak fontos.
Állítólag a pénz nem boldogít. Lehet. Próbaképp azért kipróbálnám. Viszont a pénztelenség előbb utóbb boldoltalanná tesz.
"csak" annyira hogy a gyerek ne nélkülözzön...
További ajánlott fórumok: