Neked fontos? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Neked fontos?
mi immár 3 éve Monapelt használunk. A második gyereknek nem rendeltünk új pelusokat, mert jól bírják nagyon. Teljesen elégedett vagyok vele.
A kezdeti időkben (9 kg-ig) az AllInOne.t használtuk, utána a Praktikát. Az AllInOne kényelmesebb, gyorsabban könnyebben fel lehet adni a gyerekre.
Amit még érdemes tudni - bocs ha ismétlek, de nincs időm elovasni a hsz-et - hogy nem szabad mosóporral mosni. Szuperül tisztítja csak önmagában a mosószóda, öblítés pedig csak ecetes vízzel. Szárítani - ha lehet - szabadlevegőn.
A gyerekeink szeretik. A lányom ekcémás bőre sokat javult, ha nem kellett eldobhatósat ráadni, hanem csak ezt.
Egy hátránya: a tépőzárak varrásai egy idő után megadják magukat, de azt seperc alatt vissza lehet varrni.
ha vkit bővebben is érdekel még, szívesen válaszolok privben is.
... és nem mellesleg: MAGYAR TERMÉK!!!
itt látszik lentebb, h a monapel mekkora egy újszülöttnek... no comment
ugyanitt csak legfelül látható, milyen pelusokat varr Ildi. eladásra is gyárt!
sziasztok, koszi a valaszokat.
A babam 4 heten belul fog szuletni, de mivel en nemetorszagban tartozkodom szulesig(es ugy tunt hogy itt meg dragabbak a pelenkak mint magyarorszagon), ezért akartam ismerosokkel meghozatni most hetvegen a kivalasztott pelenkat. A 70 ezres indulo csomagot (tobb cegnel lattam ilyet) nem szeretnem megvenni, kicsit draganak talalom igy elsore, de vennek szivesen vagy 10 db pelust, csak nem tudom melyiket.
újszülötteknek ajánlom próbára:
ezt nem kell annyit hajtogatni, mint a tetrát és többet bír. viszont anyatejes kakival nehezebb bánni (popolini anyatejes papírbetét ajánlott), így elkél a jól záródó külső. na ez az!
nekem egy darab monapel praktikám van és most 4 hónap mosás után már elég jól összement, de így is csak éjjelre használom.
mennyi idős babához szeretnéd?
sziasztok!
Épp pelenkavásárlás előtt állok és kicsit körbenéztem a kínálatok között. Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mi a véleményetek a Carolino és a Monopel pelenkákról, úgy találtam, hogy ezek a legolcsobbak, amit a piacon lehet venni, illetve valakinek van-e valami egyéb javaslata. Mindenképpen jó terméket szeretnék venni, de ha lehet, akkor nem méregdrágán. Elore is koszi a valaszokat.
Sara, örülök, hogy megjelent a cikk!
Márti, én is nagyon sokat tanultam, tanulok a blogotokból! Minden elismerésem érte! Nagyon profi!!!
Nálunk is Pop-in van a popin! :) S szuper!
a külsők léteznek természetes anyagból (gyapjú) és mesterséges anyagból is (PUL). A gyapjú természeténél fogva szellőzik, a Pul-ok pedig úgy vannak gyártva, hogy a levegőt átengedjék, de a folyadékot ne. Átázás ritkán fordul elő, néha kifolyhat esetleg a comrésznél vagy ilyesmi, de ilyen még velünk sem fordult elő, mert Saci sem sokat pisil.
egyébként a papírpelenka is szellőzik, mindaddig, amíg egy pisi bele nem kerül...
létezik sokféle külsőrész, ezek között van keményebb tapintású, de puhább is (pl. pop-in)
én éjjelre csak gyapjúkülsőt adok, mert abban tutira levegőzik a feneke 12 órán át is. ezt onnan is tudom, hogy reggelre már kiérzik a pisiszag :)
akartam már írni kedves anyukák, hogy akit esetleg riaszt az egyszerre kifizetendő magas ár, annak több lehetősége is van, ha MEGVAN AZ ELHATÁROZÁS A MOSHATÓ MELLETT!
- lehet venni két-három külsőrészt és abba tenni tetra pelenkát megturbózva pl kenderbetéttel (sokat pisilőknél nem biztos, h elég)
- lehet egészségpénztárra venni
- lehet varrni
- lehet használtan venni
- apránként véve nem tűnik soknak!!!
szia!
én imádom a blogotokat és gratulálok a férjedhez, nem sok ilyen van még egy!!!
már én is be szerettem volna linkelni, mert az a MOSHATÓ PELENKA BIBLIA!!!
Sziasztok!
Én is moshatót használok a kisfiammal, mi Bambino Mio pártiak vagyunk, Popolini prefolddal használjuk. És Monapelt éjjelre.
Ha nem haragszotok, beírnám a többekkel közös blogunk címét, ahol mindent megtudhattok a mosható pelusokról:
Gratulálok,akkor nagyon ügyes a kicsikéd!
Szerintem nincs különbség a nemek között.
Egy ismerősöm kisfia 2 évesen lett szobatiszta nappalra,most 4 évesen már éjjel is.
Szia!
A naplomban megnezheted ha akarod mi milyet hasznalunk:Popin All-in-one pelust hasznalunk.nagyon egyszerü a hasznalata.
Én most várom a harmadik babámat és nagyon gondolkodom a mosható peluson. Ezt szeretném használni. Egyúttal várom a véleményeket, hogy milyet érdemes vennem.
Én olyat szeretnék, ami 3kg-15 kg-ig van és nem kell külön pelenkavédő rá, hanem minden egyben van.
Az melyik fajta? Tudtok segíteni?