Mennyibe kerülnek a műanyag motorok és járást segítő járművek a Tescoban vagy az Auchanban? (tudásbázis)
szerintem amikor a fiaim kicsik voltak (most 8 és 11 évesek), akkor még nem is volt "márkás" fajta, csak egy sima alap, amit kintről másoltak le a magyarok és elkezdték gyártani.
a mai árakkal én már nem tartok lépést, egyik az, hogy nagyon elszálltak az árak, a másik meg már kinőttünk belőle...:)))
Tettem fel a naplómba képet, nézd meg nekünk milyen van!
Csak a lakásba használtuk , de már hosszú a lábuk és nehezen tudnak menni vele ezért vettünk két triciklit nekik!
négy kerekű autó, az ülés alatt van egy kis "csomagtartó" van háttámlája, és lehet vele dudálni! :)))
az fiaim már nagyok, de imádták! amikor kinőtték jöttek a motorok! :)))
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Az én 2 éves lányom több,mint egy éve használ egy járást segítős taxit.Mai napig imádja és használja is.Ő nem unta meg még mindig ezért kell vennünk az öcsikéjének is:)))
A motorja is van,csak a szélesebb fajta,és nem olyan mint amilyen a többieknek van,ezért szeretne nagyon egy olyan motort,ami nem különleges.Azt is egy éve használja már és egyáltalán nincs O lába,de még egy motorozós gyereknek sem láttam a környezetemben,hogy O lába lenne.:)
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy mennyibe kerülnek a műanyag motorok és járást segítő járművek a Tescoban vagy az Auchanban?
További ajánlott fórumok:
- Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban?
- Hogyan lehet hogy ugyanaz a termék kétszer annyiba kerül az egyik Auchanban mint a másikban? (nem akciósan)
- A Tescoban sütnek 30 cm-es tortát is vagy csak kisebbeket? Ha igen mennyibe kerülnek?
- Tescoban vagy Auchanban lehet ajándékkosarat kapni? Ha nem, hol lehet?
- Mennyibe kerülnek a spirálfüzetek a Tescóban?
- Van itt valaki, aki Székesfehérváron Tescóban, Auchanban vagy Intersparban dolgozik?