Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban? (tudásbázis kérdés)
Nos, szval,ha lehet a hentesemnel vasarolok (helyi) es tenyleg minosegi arut ad. Azert nem is adhat cart, mert akkor a hirnevenek is annyi es kesz :)
Szval, csak sz.e.veszem aruhazban, de ez ritka.
Darált húst venni? És akkor azt hogy mosod meg felhasználás előtt? Nekem gusztustalan a nem megmosott hús, ha beáztatod a húst, meglátod, hogy mi szutyok jön le róla...
Egyébként húst hentesnél kell venni, ha valóban húst szeretnél. Úgy látszik még mindig sokan nem tudják, hogy hogyan is készül a szupermarketekben levő darált hús... Húshoz kevés köze van.
Szállítmánya válogatja.
A fenyőfásban még nem csalódtam, bármilyen húst vettem, ami bizony nem kevés alkalom, s nem kevés mennyiség, mert 2 családnak vásárolok ott.
Egy biztos: darált húst csak ott veszek, ahol az általam kiválasztott darabot a szemem előtt darálják le. Bár benne van a pakliban, hogy mi maradt előtte a darálóban. De ez a húsboltban, és a piacon is fennáll.
Illetve a kis választékú Pennyben nagyon megbízhatóak az előre csomagolt, többek közt darált húsok. Valószínűleg ott nagyon odafigyelnek erre a cikkfajtára.
Se a madarasból, se a fenyőfásból, se a kékből nem érdemes húst venni!Megbízható információ!
Könyvet a könyvesboltból, zoknit a zokniboltból, húst a húsboltból......
Én is vettem már kimérve romlott darálthúst a madaras boltban. A raktárból akkor hozta ki, elvileg frissen csomagolta. Azóta ott nem vásárolunk húst.
Nem érte meg visszavinni, mert a benzin többe került volna. De legszívesebben azt tettem volna.
Értem, de te kérdezted hogy "visszamenni érdemes??" és én csak elmondtam a véleményem. Természetesen a döntés joga a tiéd.
Bár, ha és amennyiben van rá lehetőség, nem érdemes nyers, avagy darált húst vásárolni "madarasban"... ha már muszáj, kiválasztasz egy darabot és ott a szemed előtt darálják meg..akkor legalább látod mit veszel meg, sőt még ott meg is szagolhatod...
Hogy érdemes-e? Ne mástól várd a választ. De én már az első alkalom után sem vettem volna, az biztos. Egyébként, ha kétszer romlottat vettél, miért nem szakítod fel a fóliát, hogy beleszagolj?
Egyébként én ha nem otthon darálom, akkor kiválasztok egy darab húst és ledaráltatom.
Szerintem érdemes, a blokkal és megmutatni. Vagy vissza adják a pénzt vagy levásárolhatod, szvsz.
Én még soha nem mertem nyers húst venni semmilyen formában a "madarasban"....
Hja, ott en sem. Mindig friss volt. Egyszer jartam meg a sp@rban, csirkeszarnnyal...
Remelhetoleg, ez nem rendszeres...
Budi volt vagy mi?
További ajánlott fórumok:
- Tegnap vett darált hús mára fekete?
- Mennyibe kerülnek a műanyag motorok és járást segítő járművek a Tescoban vagy az Auchanban?
- Hogyan lehet hogy ugyanaz a termék kétszer annyiba kerül az egyik Auchanban mint a másikban? (nem akciósan)
- Tescoban, Corában, Auchanban, Kínaiban kapható bőröndök, mennyire tartósak?
- Fagyasztóból kivett darált hús meddig áll el a hűtőben?
- Valaki vett most az Auchanban Disney gyermek pólót? Most láttam az újságban, hogy van. Milyen a minősége?