Tescoban, Corában, Auchanban, Kínaiban kapható bőröndök, mennyire tartósak? (tudásbázis kérdés)
köszönöm, eszembe se jutott a S.D.! Megnéztem a holnapjukat és sok bőrönd le van értékelve.
Nagyon köszi! :)
Nem akartam még egy ilyen topicot nyitni. :)
Ötletet mondjatok bátran, bőröndre! :)
Sziasztok!
Nekem most aktuális a bőröndvásárlás. Nagyobb méretű, gurulós bőröndöt keresek, ami tartós (és vízálló :)
Köszi az ajánlásokat! :))
Én ma vettem a Tescoban bőröndöt. 7000 Ft volt.Ezt tűnt a legjobbnak.
Remélem meg éri.És ki fogja bírni a kolis éveimet.
Szió!
Én a Tesco-ban vettem tavaly egy húzgálós, elég olcsó bőröndöt, és bírja, pedig jópárszor már volt használva. Szerintem nem rosszabbak, mint bárhol.
Bár kínaiban nem vennék.
Szia!
Mi most a nyaralásunk előtt vettünk a kínaiban egy nagy gurulós bőröndöt 6000Ft-ért,de nem mondanám,hogy nagyon tartós lenne sajnos.
Már az indulás reggelén,még ki sem értünk a vasútállomásra,és a kihúzhatós kar,kifordult a helyéről,amit vissza tudtunk rakni,csak azon keresztül húzni nem tudtuk,mert állandóan kicsúszott.
Hazafelé pedig a füle tört le teljesen. Sőt,ha ez még nem lenne elég a kerekei is meggörbültek.
Úgyhogy rossz tapasztalat volt.
Én is nyaralásra vettem még anno ex-szel :) Mi is kételkedtünk, de mivel ötezer ft volt, úgy voltunk vele, ha szét is esik, megéri, hogy nem rongyolódnak szét a ruhák míg leérünk Horváto-ba :)
De azóta sincs semmi baja sem :)
Én konkrétan a kínaiban láttam ma gurulós bőröndöt. (nagy rakodótér, 2 fakk) Derékmagaságba ér.(magas vagyok:D) 7ezer pénz. Meg akartam venni, de a férjem szerint 2x kihúzom, és szétesik:)))) (azóta is ezen vitázunk):D
(szerintem pedig nagyon jó, nyaraláshoz is ideálisabb mint a sporttáska-abban agyon gyűrődik minden)
Szija,
én vettem már ott, négy éve, és azóta sincsen semmi baja (gurulós, nagy bőröndöt).
További ajánlott fórumok:
- Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban?
- Mennyibe kerülnek a műanyag motorok és járást segítő járművek a Tescoban vagy az Auchanban?
- Hogyan lehet hogy ugyanaz a termék kétszer annyiba kerül az egyik Auchanban mint a másikban? (nem akciósan)
- Szerintetek megéri kalodás fát vásárolni az Auchanban?
- Tescoban vagy Auchanban lehet ajándékkosarat kapni? Ha nem, hol lehet?
- Van itt valaki, aki Székesfehérváron Tescóban, Auchanban vagy Intersparban dolgozik?