Mennyi most egy 47 nm-es gázfűtéses garzonnak a havi rezsije mindennel együtt havonta? (tudásbázis kérdés)
Naszóval... Látok némi félreértést :-))
Egy önkormányzati lakás bérleti jogát szeretném megvásárolni, majd. Kicsit, garzont. Olyat szeretnék, ahol 30-ból kijönne az összes KÖTELEZŐ költség. Most egy 2+feles központi fűtéses panelben élünk, a villany kettőnkre havi 9000, gondolom, ez nekem egy személyre kevesebb, mint a fele lenne. A fűtés az, ami miatt hezitálok a panelprogramos panel és a gázfűtéses téglalakás között. Meg hát sajnos végesek az anyagi lehetőségek, és később is nagyon kell majd spórolnom...
Na,akkor ez a lényeg:)
Cseréljünk,úgyis tervezünk költözni:))
Cirkó,radiátorok vannak,összesen 4.
3éves új építésű lakás.
Passz.Lehetséges,és tényleg sokat szellőztetek.
Persze,akkor letekerem kicsit,de utána visszatekerem.Tetőtéri lakás,tehát fentről sem vagyunk "védve".
A villanyszámlám a sok a rengeteg nem energiatakarékos spot miatt:((
Akárhogyis számolok...Én egy 60m2-es lakásban élek,nem spórolok a gázzal,nem azért mert megtehetem hanme nem akarok fázni!Örüölök hogy te megteheted hogy nem spórolsz.Mi télen 25-öt fizetünk gázra,ezek szerint mifelénk ennyire szar a gáz...
Nem azt mondom,elhiszem jól van de hogyan lehetséges?
Hát,Te már csak tudod,hogy fűtök vagy nem,igaz?
Sőt,sokat van nyitva az ablak is,mert szeretem a friss levegőt.Társasházban nehéz lenne fával fűteni....cirkónk van és általában 20fok.Nem muszáj elhinni!!
És egyáltalán nem spórolok a gázzal (mint mással sem),mert megtehetem,hogy ne spóroljak.
MI ketten vagyunk saját lakásban,38 nm:
Télen,gáz:8000
Villany 10.000( a sok spot lámpa)
K.költség 3700
Víz:4000
Kb ennyi.Nyáron a gáz 3000körűl van.
Mármint 25 ezerre gondoltad a bérleti díjat+rezsit együtt? Mert az egyedül esélytelen, lakótárssal talán.
Téli gázszámla 30 négyzetméteres panellakásban nálunk max. 7000 volt, pedig fázós vagyok, közös költség 4000, áram 5000, víz 4000 körül, + 40 ezer albérleti díj, erre vagyunk ketten.
figyi: 25 minimum a gáz télen
5000 áram
4000 víz
kb. 4000 közösköltség
kb. 3500 kábel tv
Ezek nagyon kb összegek.
További ajánlott fórumok:
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?
- Ti megengednétek a gyereketeknek, hogy az apjához költözzön, ha mindennél jobban ezt szeretné?
- Miért van mindennel problémája?
- Akit/akiket (amit/amiket) mindennél jobban szeretsz!
- Szeretlek Magyarország, mindennél jobban, te vagy az én hazám.
- Miért van az, hogy az ember mindennél jobban szeret valakit, de őt ez nem érdekli?