Mennyi idős babával mentél először nyaralni és hova? (tudásbázis)
7 hónapos volt a legkisebb, mikor a Balcsira mentünk. Legalább 5-ször megálltunk:)
Most is megyünk a Balcsira, de már 4 éves lesz a legkisebb:)
Az én kisfiam most 18 hónapos és 2 helyre is elvittük.
DE vigyázz azért, mert új hely, új emberek és új bacik!! Sajnos összeszedett egy virusos toroggyuszit. :(
Szió!
Több helyen, strandon láttam már picurka bébit, szoptató anyukát, pléden-ölben alvó kicsiket:-) Mindent meg lehet oldani. Vízbe óvatosan vinném,(fertőzés-veszély) de igazság szerint én csak 1 éves kora után vittem nyaralni, már járni tudó- locsogó kislányomat és a vizet nagyon élvezte. Medencében pancsolt, nem Balcsin, nem tóban. Mégis lázas lett 2 nap múlva, így jártunk:-( Nektek azért lehet felhőtlen pihenésetek, sok sikert hozzá!
Hát úgy néz ki, hogy az enyém se fog már elaludni.
Fél kobiubival? :)) de drága :)
Na én ebbe a melegbe is el tudnék aludni délutánonként :)
Nálunk a lakásban nincs annyira meleg, kertes házban lakunk, le van szigetelve, a redőnyök le vannak húzva :) Mindjárt 3 óra, ilyenkor már rég aludni szokott, nem szeretem, ha későn alszik el délután, mert akkor alszik 5-ig, és soká alszik el este is :)
Lehet, hogy melege van.
Nem akarlak elkeseríteni, de az új élmények hatással lesznek rá, lehet,hogy az első napokban nem alszik majd.:)
Hát elhiszem, hogy két gyerkőccel minden nehezebb. Nekem egy van még, de pont elég :)
Most is kínlódik az alvással, tegnap meg azelőtt se aludt délután, és este sem aludt el hamarabb, hogy a jóistenbe nem fáradnak el? :)
Kíváncsi leszek, hogyha elindulunk majd nyaralni, akkor fog-e aludni délutánonként :)
Igen, hozzászoktak, most már autómániások lettek...mindegy, hová megyünk, csak autózzunk.:(
Sajnos két gyerekkel nem is egyszerű közlekedni...főleg buszon.
Akkor a gyerkőceid hozzá voltak szokva a kilóméterekhez :)
Nekünk minden rokon helyben van, így sose kellett hosszabb utakat megtennünk.
A nagyobbik lányom 8 hónapos volt, amikor Sopronba ill. a Fertő-tóhoz mentünk nyaralni, tavaly a kicsi 7 hónapos volt, akkor a Balcsihoz mentünk. (Viszont mindkét lányom 6 hetes korától több száz km-ket utazott.)
Ha van kedvetek, miért ne utaznátok? Azzal pedig végképp nem kell törődni, mit szólnak mások!:)
További ajánlott fórumok:
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Ti mennétek nyaralni 2 hónapos Babával?
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- 12-14 hónapos babával hová érdemes elmenni nyaralni?
- Hova menjünk nyaralni Bp-ről autó nélkül, 6 hónapos babával vízközelbe?
- Hova menjünk 4 hónapos babával nyaralni a nyáron 1 hétre belföldön?