12-14 hónapos babával hová érdemes elmenni nyaralni? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem abszolút gyerekfüggő. Mi tavaly a 2 hóssal mentünk Balatonra, igaz egy napra, de simán elvolt. Aztán 7 hónaposan wellnesshétvégére, ott is szuperül elvolt, az új kisággyal se volt gondja.
Menjetek nyugodtan :)
A kisfiam itthon mindig szépen alszik, nem kell ringatnom, egyedül alszik 3 hónapos kora óta.
Az biztos, olyan már nem lesz mint kettesben, de hát itthon sem olyan már semmi mióta hárman vagyunk. De ez így természetes.
Őszintén kívánom nektek, hogy minden okés legyen:))
Remélem, nem döntünk rosszul, ha elindulunk. Egyenlőre 4 éjszakát tervezünk, ahová megyünk csendes, nyugodt utcácska, zajmentes, rendes kisággyal. Bár nem tudom, ezen múlik-e...
A férjem azt mondja, olyan már sosem lesz, mint amikor kettesben mentünk. :)Ez igaz, de jó lenne, ha kicsit kikapcsolódhatnánk.
Otthon jól aludt a kisfiad?
Sziasztok!
Nekem sajna nincs jó tapasztalatom a babás pihenéssel kapcsolatosan. A kisfiam 10 hónapos volt mikor elmentünk vele Zalakarosra...Borzalom volt a köbön!!!!
Reggel haza kellett jönnünk, a befizetett pénzt elbuktuk, de inkább mint,hogy tovább kínlódjunk.
Már a fények sem tetszettek neki, a fürdőben rettegett, a lifttől frászt kapott, pedig naponta lifttel közlekedünk. Az elalvás egy rémálom volt, ordított 2 órán át, mire elaludt.
Szóval nem mostanában lesz, hogy valahová elutazunk vele.
De nem minden poronty egyforma, van aki észre sem veszi. Kívánom nektek, hogy szupi legyen minden, és jót pihenjetek:))))
Szeretem a hoxát!!!! :)
Már le is foglaltuk az itt ajánlott bababarát füredi vendégházat!
Köszönöm szépen lányok, h írtatok!
És abban mik a tapasztalataitok, hogy mennyire veszi észre egy ilyen pici a környezet- és napirend változás.
Az én kislányom 11 hónapos lesz hamarosan, és mi is nemsoká megyünk először nyaralni, szintén a Balatonra. Hogyan nyílvánulhat meg a környezetváltozás? Nem zavaró, hogy nem a saját ágyában alszik majd?
Várom tapasztalt "nyaralós" anyukák a válaszokat. :)
Ezt én is megnéztem, jól néz ki, de nem zavaró, hogy 3 család számára van egybenyitva az udvar?
És megéri a jacuzziért +10 ezer?
Én tartanék a többi gyerek zsivalyától, mikor az én 14 hósom épp aludna kint... (ő kint szokott, egyelőre napi 2-szer)
Ez nagyon-nagyon jó!
Füredet szeretjük, voltunk már ott nyaralni.
Ha jól emlékszem a strandon van külön pancsoló a kicsiknek. Viszont a tónak nincs kimondottan sekély, homokos partja..
Köszönöm a linket!
Mi ide megyünk..
Mi nagyon szeretjük a boglári strandot.
Tiszta, olcsó, homokos parttal.
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Ti mennétek nyaralni 2 hónapos Babával?
- Mennyi idős babával mentél először nyaralni és hova?
- Hova menjünk nyaralni Bp-ről autó nélkül, 6 hónapos babával vízközelbe?
- Hova menjünk 4 hónapos babával nyaralni a nyáron 1 hétre belföldön?
- Horvátországban hova érdemes elmenni nyaralni?