Horvátországban hova érdemes elmenni nyaralni? (beszélgetés)
Mindenképp Dalmácia :) Split, Dubrovnik, Trogir:)
És rafting a Cetina folyón...
Foglaláshoz az adriatic pont hr oldalt tudom ajánlani, mi mindig azon keresztül mentünk.
Gyerekekkel főszezonban nem mennék foglalás nélkül, utószezonban viszont simán.
Főszezonban inkább menjetek biztosra, és még itthon foglaljátok le a szállást.
Elő- utószezonban ott is találhattok könnyebben valamit.
Az attól függ...
Jó- e nektek a sziklás part, vagy kavicsos legyen, vagy van olyan pici gyereketek mondjuk aki nem úszik jól, ès homokos partot igényel sekély vìzzel. Mennyire akartok messzire utazni...
Legközelebb az Isztria van, jórészt sziklás. Rovinjnál van egy kavicsosra alakított gyönyörű öböl. Rovinj óvárosa az egyik legszebb szerintem. Ott jókat tudtok este mászkálni ha szeretnétek.
Aztán ott a Kvarner- öböl. Azt én annyira nem ismerem, de majd itt biztos segít valaki.
Az egyik legjobb gyerekes hely Rab szigeten van, Loparon. Viszont itt este semmi sincs. Ha átautóztok Rab óvárosáig, az viszont nagyon klassz.
Lejjebb, Dalmáciában is szuper helyek vannak, pl. Zadar, itt is van homokos( mesterséges) strand, Trogir ( ha jól emlékszem sziklás), Makarska ( köves), Brac szigeten pl. tökjó Bol.
HA nem számít a pénz, akkor utóbbi a legjobb.
"Rokonék" tavaly négyen voltak Rovinjban (jól írom-e, nem biztos) nagyon tetszett, idén is szeretnének visszamenni.:)
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- 12-14 hónapos babával hová érdemes elmenni nyaralni?
- Hova lehet elmenni kutyával nyaralni?
- Ment már valaki busszal Horvátországba nyaralni?
- Hova érdemes menni Horvátországba nyaralni? Mennyi 2 főre az utiköltség körülbelül?
- Volt már valaki Horvátországban Malinskan nyaralni?