Mennyi idő alatt tisztul ki a Tri-regol a szervezetből? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is a Tri-regolt szedtem, 5 évig. Aztán úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk, és csak a baba utána jöjjön. Márc-ban hagytam abba a fogamzásgátlót, aug-ban volt az esküvőnk, addig vigyáztunk. Az esküvő után már nem, és novemberben már terhes voltam. Egy egészséges, gyönyörű, okos kislányunk született. Ez 2 és fél éve volt. Azóta a 2. babánkat várjuk már...
A menzeszemmel a tablettaszedés ideje alatt és utána sem volt gondom...
Szerintem ez inkább egyénfüggő... De a nőgyógyászom azt mondta, hogy akár már másnap is terhes lehetek, de azért ajánlatos 3 hónapot várni.
Sziasztok!
Én 6 évig szedtem, 2009. januárjába hagytam abba és utána nem jött meg 11 hónapig. Közben voltam dokinál írt fel különböző gyógyszereket, de attól is csak barnás folyásom volt. Clostylt is szedek, most fogok a 3. doboznál tartani. Végül is decemberben megjött 3 napra, utána pedig tegnap. A 6 év alatt kérdeztem, hogy kell e szünetet tartani, mire azt mondta a doki, hogy kicsi már ezeknek a gyógyszereknek a hormontartalma és nem kell. Utána kérdeztem, hogy kell e szünetet tartani akkor, ha egyre kevesebb a mensi. Erre azt mondta, hogy ez csak egy mellékhatás, de nem kell aggódni. Szóval, most várnám a Babócát...
Ezt tudva, biztos nem szedtem volna, mert előtte rendszeres volt.
Aki szed még Tri-regolt, megmondanátok mennyibe kerül most?
Előre is köszi.
én több mint 4 évig szedtem,2008. márc-ban szedtem be az utcsó szemet,s Júliusban már nemis jött meg a mensim,s 2009.áprilisában megszületett a kisfiam:-))))
M
Tesóm 8 évig szedte, abbahagyás után 1 hónapot vártak, utána egyből teherbe esett.
Szerintem egy egyén függő, meg persze a szervezeted milyen.
Ha kételyeid vannak kérd ki egy másik doki véleményét.
Szia!
Én 6 évig szedtem, 3 éve hagytam abba és a baba még mindig nem jön. Amikor egy nőgyógyászt megkérdeztem erről szó szerint ki röhögött hogy hogy lehet egyáltalán ilyenre gondolni, mert hogy a fogamzásgátlót azért kell minden nap szedni mert olyan gyorsan kiürül és ezért van hogy elég ha pár szem kimarad már teherbe is esik az ember. Annyit mondott akkor, hogy pár hét alatt már nyoma sincs a szervezetben.... Hogy ez igaz-e? Lehet benne valami én inkább arra gondolok hogy maga a gyógyszer szedésével lehet a hormon rendszerünkben olyan kavart okozni ami magától később lehet nem jön helyre....
Nekem van olyan ismerősöm aki Tri-Regol szedése alatt lett terhes...
Szia!
Én 3 évig szedtem,de nekem elég volt egy év,hogy kitiszuljon!Szerintem függ attól,hogy mennyi ideig szedted,de azért kérdezd meg dokitól ő mit mond!
További ajánlott fórumok:
- A lányom fél évig vasat szed, majd pár hónap alatt kiürül a szervezetéből, és kezdhetjük újra. Most 10 éves, ez már mindig így lesz?
- Menstruáció előtt és alatt más szervezete is produkál ilyesmit? Ez normális?
- A Grape Vital Grapefruitmag kivonat kúra alatt milyen hatást vált ki a Frontin, ill. alkalomadtán az alkoholfogyasztás a szervezetben?
- Mennyi idő alatt szokja meg a gyerekem szervezete a közösséget?
- Dr Steinberger kúra alatt lehet futni, tornázni, vagy kímélni kell a szervezetet?
- Mivel érdemes tisztítani a beleket candida diéta alatt, ami nem terheli meg az amúgy is legyengült szervezetet?tapasztalatok?