A Grape Vital Grapefruitmag kivonat kúra alatt milyen hatást vált ki a Frontin, ill. alkalomadtán az alkoholfogyasztás a szervezetben? (tudásbázis kérdés)
Én megvárnám ennek a felhívásnak a következményeit, mielőtt bármilyen mértékben gazdagítanám ezt az embert.
A PhD fokozat nem feltétlenül orvosi.
"Magyarországon a PhD-t megkaphatják normális körülmények között 8 szemeszter ún. doktori iskolai tanulmányok, a doktori szigorlat (rigorosum), a disszertáció benyújtása, majd megvédése után bölcsészek, teológusok, természettudósok, jogászok, mérnökök, közgazdászok, valamint orvosok, állatorvosok és gyógyszerészek is."
A grape vital feltalálója meg ugye egy orvos, ő meg azt írja, nincs semmi kölcsönhatás, csak a grapefuit és narancslékre vonatkozik, hogy fokozza egyes gyógyszerek hatását. Basszus, így kinek higgyen az ember? Megvettem 6500 forintért azt a cseppet, s nem merem elkezdeni szedni. Borzasztó :(
Köszi! Itt is van egy cikk a kölcsönhatásokról, de grapefruit léről illetve gyümölcsről ír, nem tudom a magkivonat is bír-e ilyen hatással, vagy csak a gyümölcs leve.
Nem tűnik úgy, hogy lenne kölcsönhatás bármivel is.
Elsősorban az antibakteriális hatását hangsúlyozzák, a májfunkciót nem gátolja.
Sziasztok!
Grape vital grapfuitmag kivonatot /cseppet/ szeretnék elkezdeni kúra szerint, lehet mellette alkalomadtán alkoholt fogyasztani, illetve alváshoz használok éjszakánként 0,5 Frontint, nem befolyásolja a kivonat ezeknek a szereknek a lebontását a májban?
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Rengeteg a savam mivel tudnám savtalanitani a szervezetemet??
- Szerintetek értelmes dolog lenne az alkoholfogyasztást szabályozni?