Mennyi ezüstkolloidot adhatok gyereknek? (tudásbázis)
Én a négy gyermekemet kb. 5 éve gyógyítom ezüst kolloiddal, (megvettem a gépet, úgyhogy én itthon elő tudom állítani.)
Úgy szoktam adagolni, hogy reggel-este annyi milliliter, ahány kg a gyerek.(tehát 20 kg -os gyereknél 20 ml reggel és este) És kb. a harmadik napon már abba is szoktuk hagyni, mert addigra jobban vannak. Természetesen ez csak a kisebb nátháknál, orrfolyásoknál válik be, ha betegebbek, mondjuk lázuk is van, akkor úgy szedjük, mint az antibiotikumot, 6 napon keresztül. Persze ez mellé van még egy saját kitalálású Mix, (mi csak így hívjuk itthon ):) ami egy-két kortynyi teába belecsepegtetett Echinácea cseppből, és Homoktövis granulátumból áll. Az Echinácea csepp Dr. Theiss, a Homoktövis granulátum pedig Életerő márkájú. Persze C vitamin és cink mellé.
Mi már az idejét sem tudjuk, mióta nem járunk orvoshoz, mert ezzel a kúrával kb. 3 nap alatt gyógyulunk.
A nagyfiamnak elmúltak a szemölcsei az ezüsttől, a kisebbiknek pedig a herpesze nem vadul be. Nem mondom, hogy nem jött ki azóta, de sokkal ritkábban.
Remélem, segítettem.
Üdv: bbaja
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- 1 éves hasmenéses gyereknek mit adhatok enni? Tejpéptől szorulása szokott lenni, ilyenkor is jó?
- 6 éves gyereknek kértem a gyógyszertárban C-vitamint és az 1×1 vitaday C-vitamint adták de nincs ráírva, hogy gyereknek is jó, adhatok neki?
- Mit adhatok reggelire és vacsorára egy 1 éves gyereknek?
- Milyen adagban használhatom egy 8 éves gyereknek az ezüstkolloidot?