Melyik magyar hírességgel vacsoráznál együtt és miért pont vele? (beszélgetős fórum)
Wittner Máriával
vagy
Bálint Antóniával
én több emberrel egy nagy asztal körül :)
vegyünk egy 8 személyes asztalt :)
ÉN
Legjobb barátnőm-
ugyanazok emberek a meghatározók életünkben
Zséda-
Imádom a hangját a szemlyiségét és a kisugárzását szivessen megismerném jobban!
Müller Péter-
Megfogalmaz gondolatokat amit én csak érzek de kimondani nem tudom és olyan mintha azt foglalná szavakba amit én gondolok!
Simonffy András-
Volt tánctanárom aki sajnos már jó ideje külföldön van de letette fiatalságom szép emlékeinek alapköveit
Hastó Zsolt-
magyarország egyik legjobb és legtehetségesebb dobosa aki még két lábbal jár a földön!
Török Tamás (Bon-Bon)-
szivessen meglátnám milyen mikor felenged és elengedi magát :) de amit eddig ismerek belőle már az is jó kis ízelitő a személyiségéből mely kiváncsivá tesz ;)
Szolnoki Péter (Bon-Bon)-
A hangja és a csupa rejtély személyisége okán
+1 pótszék:
A kislányom aki ugyse maradna ki egy ilyen hatalmas örökemlék vacsiból :D
Itt jól el kanyarodtak egyesek külfölre:))
Friderikusz Sándorral beszélgetnék szívesen.
Nem kedvelem a sztár kifejezést, valamivel kitűntek a több millió közül, ennyi.
De neki az esze a helyén van és szerintem jól látja a dolgokat!
Nők közül nálam is Jakubcsek Gabi a favorit:)
Szimpatikus, nincs elszállva. Intelligens, nagyon bírom.
Kovács Áron
mert annyira jó pasi
meg jó a humora
Szerintem attól még,hogy valaki vallásos, állhat két lábbal a földön :-)
De nem mondom, hogy nincs igazad,csak én még nem figyeltem fel az összefüggésre:-)
Ha már magyarázni kell, talán mégsem volt olyan jó poén :((
Azt, hogy két lábbal a földön állnak általában olyanoktól hallom, akik nemigen hisznek Istenben, nem hogy még hálát is adjanak neki.
Nem értem :(
Vagy nagyon álmos vagyok,vagy nagyon szőke.. :-)
Magyarázd el!!
Áá, hagyd a csudába, jobb is ha nem ismered, egy lökött ..csa.
Lehet, a hőn áhított kávémról is lemondok...
:)))))))))))))))))))))))))))
Szép-szép, izlések és pofonok...
Nálam [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Jennifer Aniston[{[{[/A]}]}], és [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Charlize Theron[{[{[/A]}]}] (+Anastacia) a befutó, bár meg nem erősített hírek szerint a WC-vel mindegyikük egyfomán bánik...:)))))))))))))))))))))))))
Szerintem szép nő. volt,amíg nem lett ilyen csontkollekció..
Nekem ha színésznő,akkor [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Sandra Bullock[{[{[/A]}]}] :-)
:)))
"[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Angelina Jolie[{[{[/A]}]}]"...aki szintén jár WC-re állítólag :))
Akkor sem esnék hasra tőle. Tény,hogy (szerintem) a legjobb pasi a világon,de ő is ugyanúgy jár wc-re és biztos,hogy tud ugyanolyan kiábrándító lenni, mint a többi pasi...
A férjemnek [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Angelina Jolie[{[{[/A]}]}] a kedvenc színésznője.
Csak hülyültem. [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Vin Diesel[{[{[/A]}]}]t tényleg nagyon szeretem!!
De hála Istennek két lábbal a földön járó nő vagyok. Tehát annak az esélye,hogy én valaha is Vin Diesellel vacsizzak, egyenlő a nullával.. :-)
Magyar színész nincs. De [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Vin Diesel[{[{[/A]}]}]lel bármikor :-)
Nálam már hosszú évek óta Ő a favorit!! Jó bevallom hogy nem csak a tehetsége miatt,
A legnagyobb színész de Niro. Vele is szívesen vacsiznék. De az az igazság,hogy én nem is vagyok oda az ilyen "menjünk el vacsizni" dolgokért.
Nekem van egy újságírónő ismerősöm, na azzal szívesen kajálnék egyet.
Mert hát lóg egy kávéval, azt muszáj lessz bevasalnom rajta ;)
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Adjatok otletet mit lehet vacsorazni, amikor mar nem kivanod a tomeny etelt?
- Jó magyar együttesek, énekesek neve?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Együtt tanulom a magyar nyelvtant (újra) a gyerekkel. 😄 A...
- Számodra melyik a három legjobb, magyar előadótól vagy együttestől származó album?